Beyonce: Άκρως επικίνδυνη η δίαιτα που προτείνει η star – Τι συμβαίνει (photos)
Hollywood

Beyonce: Άκρως επικίνδυνη η δίαιτα που προτείνει η star – Τι συμβαίνει (photos)

H Beyonce και η δίαιτα που της επέτρεψε να χάσει μέσα σε 44 μέρες όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης των διδύμων της έχει προκαλέσει σάλο.

Με «βιτρίνα» την ιστορική συναυλία της στο Coachella του 2018, η Μπιγιονσέ άρχισε να διαφημίζει, αλλά και να πουλάει την αυστηρή vegan δίαιτα που της επέτρεψε σε 44 ημέρες να χάσει όλα τα κιλά από την εγκυμοσύνη των δίδυμων παιδιών της και να εμφανιστεί στο φεστιβάλ σε εντυπωσιακή φόρμα.

Τώρα όμως η βρετανική ένωση διατροφολόγων προειδοποιεί ότι η δίαιτα είναι επικίνδυνη για την υγεία.

Το vegan διατροφικό πλάνο «22 Days Nutrition» (22 Ημέρες Διατροφή) και οι συ­νταγές του, που η Μπιγιονσέ και ο σύζυγος της Τζέι Ζι πωλούν διαδικτυακά προς 150 ευρώ, δεν περιέχει αρκετά από τα βασικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τον ορ­γανισμό, όπως σίδηρος, βιταμίνη Β12 και πρωτεΐνες, προειδοποιεί ο εκπρόσωπος Τύ­που της ένωσης Ντανιέλ Ο'Σόγκενσι. Μιλώ­ντας σε εκπομπή του ΒΒΟ. διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη δίαιτα έχει τόσο λίγες θερμί­δες, που όσοι την ακολουθούν θα νιώθουν εξαντλημένοι.

Καλεί, μάλιστα, όσους την ακολουθούν να απευθυνθούν σε διατρο­φολόγους για να λάβουν συμβουλές για τις τροφές που θα πρέπει να προσθέσουν, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κινδύνους για την υγεία τους.

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιος με τα μέσα και την περιουσία της χρεώνει τον κόσμο για τις ίδιες πληροφορί­ες που μπορεί να βρει σε άλλες ιστοσελίδες και μπλογκς χορτοφάγων» σχολίασε στο Vice η καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Καλι­φόρνιας Ντάνα Χανς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved