Η φωτογραφία της Aniston για εξώφυλλο προκάλεσε αντιδράσεις: «Αυτή η φωτογραφία πρέπει να καεί»
Hollywood

Η φωτογραφία της Aniston για εξώφυλλο προκάλεσε αντιδράσεις: «Αυτή η φωτογραφία πρέπει να καεί»

Μια από τις ωραιότερες ηθοποιούς παγκοσμίως, η Jennifer Aniston, θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού, όμως μια από τις λήψεις της δίχασε το κοινό.

Η διάσημη star είναι η επιλογή του Instyle για το τεύχος του Οκτωβρίου και η ομάδα του περιοδικού έδωσε στη δημοσιότητα τις πέντε διαφορετικές φωτογραφίσεις από τις οποίες η μία θα αποτελέσει το εξώφυλλο του περιοδικού.

Ωστόσο, μία συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τους followers του περιοδικού στο Instagram –όπου και αναρτήθηκαν οι λήψεις- να εκφράσουν μια κάποια δυσαρέσκεια.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για έντονο photoshop, αφού η Jennifer φαίνεται παραμαυρισμένη και με χρώμα δέρματος που δεν αντανακλά την πραγματική της εικόνα.

«Αν θέλετε μια έγχρωμη στο εξώφυλλό σας, βάλτε μια έγχρωμη», σχολίασε χρήστης του Instagram κάτω από την εν λόγω εικόνα, ενώ άλλη χρήστης είπε «Όμορφη λήψη, αλλά γιατί είναι δέκα φορές πιο μαυρισμένη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα;».

Άλλος χρήστης ήταν πιο καυστικός, λέγοντας: «Πού είναι η λατρεμένη Aniston; Αυτή η φωτογραφία πρέπει να καεί».

Εκπρόσωπος από την ομάδα του περιοδικού, βέβαια, έσπευσε να δώσει απάντηση, λέγοντας στο NBC News ότι «την επίμαχη φωτογραφία την εμπνευστήκαμε από τη Βερούσκα ένα μοντέλο από τη Γερμανία που ήταν διάσημη το '60. Τα άλλα τέσσερα τα εμπνευστήκαμε από την Κατρίν Ντενέβ, την Λορίν Ίτον, την Μπριζίτ Μπαρντό και τη Σαρλότ Ράμπλινγκ».

Εσείς τι λέτε;

Στο ακόλουθο φωτογραφικό album αποκαλύπτονται οι λήψεις της star και φυσικά η εικόνα που δίχασε τους fans της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved