Σάλος: Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός (pics)
Hollywood

Σάλος: Συνελήφθη πασίγνωστος ηθοποιός (pics)

Στη σύλληψη ενός πολύ γνωστού Αμερικανού ηθοποιού με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας προχώρησε σύμφωνα με το ΤΜΖ η αστυνομία.

Ο ηθοποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αφού σε ένα καυγά με τη σύζυγό του της απαγόρευσε δια της βίας να φύγει. Μάλιστα οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν φωνές στο σπίτι του ηθοποιού στη Σάντα Μόνικα.

Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι προκειμένου να σταματήσουν τον καυγά ενώ στη συνέχεια η σύζυγος του ηθοποιού κατήγγειλε ότι πονούσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και κρατήθηκε με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 δολαρίων.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες του ηθοποιού:

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στιούαρτ Τάουνσεντ απασχολεί με αρνητικά δημοσιεύματα τα διεθνή ΜΜΕ. Το 2015 είχε γίνει γνωστό ότι παρά το γεγονός ότι διατηρούσε δεκάχρονη σχέση με την Σαρλίζ Θερόν αμέσως μετά τον χωρισμό τους έκανε αμέσως δική του οικογένεια χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.

Το μυστικό αποκάλυψε ο ίδιος του ο αδερφός, Ντίλαν στην ιστοσελίδα «Goss.ie», μαζί με όλες τις λεπτομέρειες. Ότι δηλαδή ετοιμαζόταν τότε να γίνει μπαμπάς από μία γυναίκα που γνώρισε και ερωτεύτηκε στην Κόστα Ρίκα.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, δεν κατάφερε ποτέ να κάνει την καριέρα της πρώην αγαπημένης του, Σαρλίζ Θερόν. Είχε εγκαταλείψει τελευταία στιγμή τα γυρίσματα του μπλοκμπάστερ «Thor» εξαιτίας «καλλιτεχνικών διαφορών», ενώ είχε χάσει από τον Βίγκο Μόρτενσεν τον ρόλο του Άραγκον στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών».

Πηγή:Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved