Αποκαλύψεις που κάνουν το γύρο του κόσμου! Βιάστηκε στα 15, έμεινε έγκυος και απέβαλε (Photos)
Hollywood

Αποκαλύψεις που κάνουν το γύρο του κόσμου! Βιάστηκε στα 15, έμεινε έγκυος και απέβαλε (Photos)

H 57χρονη διάσημη ηθοποιός τα αποκάλυψε όλα μέσα από ένα βιβλίο που η ίδια έγραψε και οι εξομολογήσεις της συγκλονίζουν.

Όπως η ίδια περιγράφει, είχε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία αλλά και αργότερα στη ζωή της τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνη, καθώς αντιμετώπισε πολλές καταστάσεις.


Όπως αναφέρει η ίδια στο βιβλίο της, σύφωνα με το περιοδικό Ciao, στα 15 της βιάστηκε ενώ αργότερα έπεσε στο αλκοόλ, στα φάρμακα και στα ναρκωτικά. Ακόμη, αποκάλυψε ότι όταν ήταν ζευγάρι με διάσημο ηθοποιό έμεινε έγκυος, ωστόσο, απέβαλε.

Έκανε απεξάρτηση και μίλησε για τις δύσκολες σχέσεις με την οικογένεια της. Το 2004, ήταν έξι μηνών έγκυος σε ένα κοριτσάκι. Άρχισε να πίνει και να κατηγορεί τον εαυτό της για την απώλεια του μωρού.

Βιάστηκε στα 15, έμεινε έγκυος και απέβαλε


Το 2005 το ζευγάρι παντρεύτηκε και προσπάθησε να κάνει και πάλι παιδί με θεραπεία γονιμότητας και άλλα φάρμακα, που όμως ήταν ανεπιτυχής.

Το 2011 έμαθε ότι ο άντρα της ήταν άπιστος και χώρισαν οριστικά. Η ηθοποιός, που έχει αποκτήσει τρεις κόρες από μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης το 2012 μετά από επεισόδιο που είχε. Τα παιδιά της την απέφευγαν και δημιουργήθηκαν κακές σχέσεις μεταξύ τους λόγω της εξάρτησης της. Ακόμη αποκάλυψε ότι ο πρώην της άντρας, επίσης ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood, δεν χαιρόταν ιδιαίτερα με την δουλειά της, καθώς έλειπε από το σπίτι και τα παιδιά.

Η διάσημη ηθοποιός κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Η συνέντευξη στους Times για το βιβλίο της, έρχεται λίγο μετά το γυμνό εξώφυλλο στο Harper’s Bazaar για το τεύχος Οκτωβρίου.


Δείτε για ποια ηθοποιό πρόκειται στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved