Πόλεμος μεγατόνων στο Hollywood – Ποιοι δύο stars ανταλλάσσουν πυρά και γιατί; (photos)
Hollywood

Πόλεμος μεγατόνων στο Hollywood – Ποιοι δύο stars ανταλλάσσουν πυρά και γιατί; (photos)

Στο Hollywood τα πράγματα δεν είναι ποτέ ήρεμα, αφού οι κόντρες και οι κατηγορίες είναι ένα φαινόμενο σύνηθες για τη γη του θεάματος.

Αυτή τη φορά συνέβη κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί κι αυτό γιατί πρόκειται για δύο stars με σημαντική καριέρα.

Ο Mickey Rourke τα έβα­λε με τον Robert de Niro, τον οποίο κατηγο­ρεί ευθέως ότι τον έκοψε από την ταινία «The Irishman» επειδή δεν ήθελε να συνεργαστεί μα­ζί του. Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά, διαθέτει ήδη ένα all star cast, αλλά θα μπορούσε να έχει και τον Mickey Rourke.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο τελευταίος στο ιταλικό σόου «Live – Non e la D’ Urso», αναφέροντας ότι αρχικά το όνομα του είχε πέσει στο τραπέζι, αλλά η κόντρα χρόνων που έχει με τον De Niro αποδείχθηκε απαγορευτική.

Ο Mickey Rourke τα έβα­λε με τον Robert de Niro
Ο Mickey Rourke τα έβα­λε με τον Robert de Niro

«Ο Robert de Niro είπε ότι δεν θα συ­νεργαζόταν μαζί μου στην ταινία. Ενώ δεν τον σέ­βομαι πια. Είναι αόρατος για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν πρώτη φορά στα πλατό της ταινίας «Angel Heart» του 1987. O Rourke εξομολογήθηκε στην ιταλική εκπομπή ότι τον έβλεπε ως είδωλο, ωστόσο η σχέση τους «πάγωσε» όταν ο De Niro του είπε:

«Νο­μίζω ότι είναι καλύτερα να μη μιλάμε». Έκτοτε οι δυο πρωταγωνιστές δεν βελτίωσαν τη σχέση τους και, μάλιστα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Mickey Rourke, είναι απαγορευτική για κάθε συνερ­γασία.

«O Μάρτινν Σκορτσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Ο υπεύθυνος castsing είπε στον μάνατζερ μου ότι ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Μ’ έκανε έξαλλο, επειδή χρεια­ζόμουν τα χρήματα».

Και κατέληξε θυμωμένος: «Έχω γυρίσει από τα σκατά. Αυτός δεν ξέρει από αυτή τη ζωή. Εγώ έζησα αυτή τη γ@@ζωή, οπότε κάθε φορά που τον κοιτάζω στο πρόσωπο, βλέπω μέσα από την κ*"****α του».

O εκπρόσωπος του Robert de Niro έδωσε απάντηση
O εκπρόσωπος του Robert de Niro έδωσε απάντηση

Εκπρόσωπος του Ντε Νίρο ωστόσο διέψευ­σε τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή των «9 1/2 εβδομάδων»:

«Σύμφωνα με τους παραγωγούς του δεν ζητήθηκε ποτέ από τον Mickey Rourke να είναι στην ταινία, όπως και δεν υπήρ­ξε καν ως ως ιδέα ή ως συζήτηση η συμμετοχή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved