Σοκάρει η Ντέμι Μουρ μιλώντας πρώτη φορά για την επιθανάτια εμπειρία που βίωσε πριν από επτά χρόνια
Hollywood

Σοκάρει η Ντέμι Μουρ μιλώντας πρώτη φορά για την επιθανάτια εμπειρία που βίωσε πριν από επτά χρόνια

Η Ντέμι Μουρ προχωρά σε απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή της, στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα (24/9) στις ΗΠΑ.

Μέσα σε αυτό η ηθοποιός αναφέρεται για πρώτη φορά στην κατάρρευση της από υπερβολική δόση «αερίου του γέλιου» στη διάρκεια πάρτι στη βίλα της, στο Λος Άντζελες, πριν από επτά χρόνια.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή αποκαλύπτει ότι βίωσε μια επιθανάτια εμπειρία. «Όλα θόλωσαν και μπορούσα να δω τον εαυτό μου από ψηλά. Η ψυχή μου πετούσε πάνω από το σώμα μου μέσα σε έντονα χρώματα και έμοιαζε αυτό να είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Μπορούσα να αφήσω τον πόνο και την ντροπή της ζωής μου πίσω μου» αναφέρει αρχικά σύμφωνα με το Radar Online.

Ντέμι Μουρ
Ντέμι Μουρπηγή: facebook

«Εκανα ό,τι και όλοι οι υπόλοιποι: Εισέπνευσα υποξείδιο του αζώτου και μετά έφτασε στο μέρος μου, στον καναπέ του σαλονιού μου, είχα ένα στριφτό κι έκανα μια τζούρα συνθετικής μαριχουάνας» συμπληρώνει.

Ευτυχώς για την 56χρονη το ασθενοφόρο έφτασε εγκαίρως και επανήλθε στη ζωή. Η ίδια πείστηκε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης και να απεξαρτηθεί οριστικά από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν τα παιδιά της έκοψαν κάθε επικοινωνία μαζί της, αφού δεν ήθελαν να βλέπουν σε αυτή την κατάσταση τη μητέρα τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved