Ντέμι Μουρ: Η αδημοσίευτη φωτό από την εγκυμοσύνη της στο παιδί του Κούτσερ (photos)
Hollywood

Ντέμι Μουρ: Η αδημοσίευτη φωτό από την εγκυμοσύνη της στο παιδί του Κούτσερ (photos)

Στις συνεντεύξεις για την προώθηση του νέου βιβλίου της με τίτλο «Inside Out», η Ντέμι Μουρ «βγάζει στη φόρα» τις πιο προσωπικές στιγμές της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μουρ, παρουσίασε νέες λεπτομέρειες αλλά και μια φωτογραφία της από τότε που ήταν έγκυος στο παιδί του Άστον Κούτσερ.
H 56χρονη ηθοποιός, παρουσίασε μια φωτογραφία, όπου εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά αν και, όπως έχει αποκαλύψει, απέβαλε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος.
Περιέγραψε με ποιον τρόπο ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το νεκρό έμβρυο ενώ αποκάλυψε ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν αρκετές φορές με τον κατά 15 χρόνια νεώτερο σύντροφό της, Άστον Κούτσερ, μέσω εξωσωματικής να αποκτήσουν άλλο παιδί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαμένη και απελπισμένη ένοιωθα. Δεν "έβλεπα" τίποτα μπροστά μου από όσα είχα, την οικογένειά μου δηλαδή. Άσκησα μεγάλη πίεση στον Άστον», δήλωσε.
Εξομολογήθηκε επίσης ότι μετά την αποβολή της «έσπασε» την περίοδο 20 ετών αποχής από ουσίες καθώς ξεκίνησε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαπιών, φτάνοντας σε κάποιο σημείο να παίρνει έως και 12 χάπια Vicodin την ημέρα.
Να σημειώσουμε πως τα Vicodin, είναι πολύ βαριά παυσίπονα.

«Ήμουν μια σαραντάρα που ζούσε μια μεγάλη ζωή και η ενήλικη ζωή του Άστον μόλις ξεκινούσε. Ένιωθα σαν μια 15χρονη που ήλπιζε κάποιος να την αγαπήσει», είπε για τη σχέση τους.
Εκείνη, έμαθε μέσω ειδοποίησης από την Google για μια απιστία του Κούτσερ την οποία, όπως λέει, ο ίδιος παραδέχθηκε.
«Το μόνο που του είπα "μου κάνεις πλάκα;" και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», είπε η Μουρ.
Παρόλα αυτά το ζευγάρι έμειναν μαζί, παντρεύτηκαν και χώρισαν μετά από οχτώ χρόνια.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτό από την περίοδο της εγκυμοσύνης της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved