Aποκαλύψεις - σοκ από τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού! Η κόλαση που έζησε από 13 ετών (photos)
Hollywood

Aποκαλύψεις - σοκ από τον γιο πασίγνωστου ηθοποιού! Η κόλαση που έζησε από 13 ετών (photos)

Με ωμές λεπτομέρειες περιγράφει ο γιος του ηθοποιού την κόλαση των ναρκωτικών που έζησε από την παιδική του ηλικία.

Για να προτρέψει εξαρτημένα άτομα να ζητήσουν βοήθεια, ο 40χρονος αποκαλύπτει ότι έφτασε στο σημείο να κάνει ενέσεις κοκαΐνης τρεις φορές την ώρα, κατέληξε στη φυλακή επτά φορές για εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι που έμαθε από συγκροτούμενο του ότι ο πατέρας του είχε καρκίνο.

Ο λόγος για τον γιο του Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, ο οποίος έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του περιέγραψε όλο το χρονικό του εθισμού του στα ναρκωτικά, μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό «Ρeople».

Άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 13 ετών, όταν κάπνιζε μαριχουάνα και έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Οσο περνούσαν τα χρόνια τόσο πιο πολύ βυθιζόταν στα ναρκωτικά και στα 20 του κυκλοφορούσε με πιστόλι καθώς πουλούσε μεθαμφεταμίνες ως βαποράκι για να αγοράζει τη δόση του.

«Στα 25 έκανα στον εαυτό μου ενέσεις με κοκαΐνη ακόμη και τρεις φορές την ώρα» εκμυστηρεύτηκε, προσθέτοντας ότι απεχθανόταν πώς είχε κα-αντήσει, αλλά δεν μπορούσε να κόψει τα ναρκωτικά. Ο Μάικλ Ντάγκλας, ο οποίος απέκτησε τον Κάμερον από τον πρώτο γάμο του με το μοντέλο Ντιάντρα Λούκερ, αποκάλυψε ότι εξαιτίας της καθημερινής χρήσης κοκαΐνης ο γιος του πάθαινε συχνά επιληπτικές κρίσεις.

«Υπήρχαν στιγμές που η ελπίδα σχεδόν εξαφανιζόταν. Η ζωή γινόταν μια σειρά από κρίσεις. Σκέφτηκα ότι θα τον έχανα» είπε ο 75χρoνος ηθοποιός.

Ο Κάμερον Ντάγκλας ομολόγησε ότι η χρήση και η διακίνηση ναρκωτικών του στέρησαν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ηθοποιός και dj. Τον οδήγησαν, μάλιστα, επτά φορές στη φυλακή.

Όπως αναφέρει η Espresso για τελευταία φορά συνελήφθη το 2009 σε επιχείρηση της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για διακίνηση μεθαμφεταμινών και κοκαΐνης. Ενώ ήταν φυλακισμένος, πιάστηκε να έχει ναρκωτικά και καταδικάστηκε σε άλλα τρία χρόνια φυλάκιση. Ηταν στο κελί όταν έμαθε από συγκροτούμενο του ότι ο πατέρας του εμφάνισε καρκίνο. Τότε αποφάσισε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους το 2016 και πλέoν, όπως λέει, είναι «καθαρός» και έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή της 22 μηνών κόρης του Λούα, την οποία απέκτησε με τη σύντροφο του Βίβιαν Θιμπς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved