Πασίγνωστος τραγουδιστής έπαθε ΣΟΚ στη σκηνή - Δείτε τι συνέβη (pics)
Hollywood

Πασίγνωστος τραγουδιστής έπαθε ΣΟΚ στη σκηνή - Δείτε τι συνέβη (pics)

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από θαυμάστριά του…

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ο διάσημος τραγουδιστής της νεολαίας Νικ Τζόνας όταν τραγουδούσε σε συναυλία μαζί με τα αδέρφια του, που όλοι μαζί απαρτίζουν το διάσημο αμερικάνικο ποπ συγκρότημα Jonas Brothers.

Σύμφωνα με όσα δείχνει βίντεο από την συναυλία, όσο τα τρία αδέρφια τραγουδούσαν επί σκηνής μιας από τις θαυμάστριές τους έκανε κάτι στον νιόπαντρο μάλιστα Νικ που τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε στην gallery τι έκανε η θαυμάστρια στον τραγουδιστή:

Ο Νικ Τζόνας είναι μέλος του ποπ συγκροτήματος Jonas Brothers που δημιουργήθηκε το 2005 και αποτελείται από τα τρία αδέλφια Jonas: Νικ (κιθάρα, φωνή, ντραμς, πλήκτρα), Τζο (κιθάρα, φωνή, ντέφι, πλήκτρα) και Κέβιν (κιθάρα και δεύτερη φωνή). Κατάγονται από το Wyckoff του Νιου Τζέρσεϊ.

Το συγκρότημα ξεκίνησε αρχικά από την σόλο καριέρα του Νικ, όταν τον ανακάλυψε τυχαία ένας μουσικός παραγωγός που τον άκουσε να τραγουδάει σε ένα κομμωτήριο. Αργότερα, με την συμπαράσταση και την καθοδήγηση των γονιών τους (Κέβιν και Ντενίζ Τζόνας), το συγκρότημα δημιουργήθηκε.

Από το 2008 μέχρι το 2010, βραβεύτηκαν με 14 Teen Choice Awards. Μετά από μία παύση το 2010 και το 2011 για να ακολουθήσει ο καθένας τα δικά του σόλο σχέδια, το συγκρότημα αποφάσισε το 2012 να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ, το οποίο όμως ακυρώθηκε λόγω της διάλυσης τους στις 29 Οκτωβρίου 2013.

Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί πάνω από 17 εκατομμύρια άλμπουμ τους παγκοσμίως.

Έξι χρόνια μετά την διάλυση τους, το συγκρότημα ξαναενώθηκε με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Sucker" το οποίο κυκλοφόρησε στις 1 Μαρτίου 2019.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved