Σαρλίζ Θερόν: Η λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και η συνάντηση με τον Γιώργο Σατσίδη
Hollywood

Σαρλίζ Θερόν: Η λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και η συνάντηση με τον Γιώργο Σατσίδη

Η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν παρέλαβε στο Λος Άντζελες το εμβληματικό βραβείο της Αμερικανικής Ταινιοθήκης, μία από τις πλέον αξιομνημόνευτες διακρίσεις που απονέμει το Χόλιγουντ.

Με το βραβείο αυτό, επιβραβεύεται μια εντυπωσιακή καριέρα κατά τη διάρκεια της οποίας, η Νοτιοαφρικανή πρωταγωνίστρια δε δίστασε να αντιταχθεί στην λαμπερή εμφάνισή της για να υποδυθεί περίπλοκους και σκοτεινούς ρόλους.
Αυτό ακριβώς συνέβη στην ταινία Monster, όπου η Θερόν ερμήνευσε τον ρόλο μιας ιερόδουλης, δολοφόνου κατά συρροή, για τον οποίο βραβεύτηκε το 2004 με το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.


Ο Γιώργος Σατσίδης που βρίσκεται μόνιμα στο Χόλιγουντ μεταδίδοντας πλέον από την Πόλη των Αγγέλων τις εκπομπές του Buzz για την Cosmote TV μίλησε αποκλειστικά με τη Σαρλίζ Θερόν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης στο θρυλικό Beverly Hilton Hotel.
Ο Γιώργος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκλειστικά ενσταντανέ από την εκδήλωση ενώ τις δηλώσεις θα τις δούμε σύντομη στην εκπομπή του στο συνδρομητικό κανάλι.
Ο ίδιος χαρακτήρισε τη Σαρλίζ «Μια πραγματική θεά του Χόλιγουντ. Πανύψηλη και άκρως εντυπωσιακή είναι μια γυναίκα με δυνατή προσωπικότητα η οποία στα 44 της χρόνια δείχνει πιο γοητευτική από ποτέ!».
Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved