Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2019 κι έχουν «αέρα» Χόλυγουντ (Photos)
Hollywood

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2019 κι έχουν «αέρα» Χόλυγουντ (Photos)

Τα ειδύλλια που «γεννήθηκαν» το 2019 στο Hollywood είναι αρκετά με κάποια από τα ζευγάρια να έχουν ήδη επισημοποιήσει τη σχέση τους και άλλα να ζουν τον παθιασμένο έρωτα τους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια που ο έρωτας τους «χτύπησε» την πόρτα μέσα στη χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει!


Τρία χρόνια ακριβώς συμπληρώθηκαν το 2019 από την ημέρα που η Angelina Jolie έκανε αίτηση διαζυγίου και τερμάτισε το γάμο της με τον Brad Pitt. Κι ενώ το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα, ο 55χρονος απασχολεί τα μέσα με την φημολογούμενη νέα αγαπημένη του.

Σχεδιάστρια κοσμημάτων και ολιστική θεραπεύτρια, η 50χρονη Sat Hari Khalsa υποτίθεται πως έχει κλέψει την καρδιά του γόη του Hollywood


Αρχές Σεπτεμβρίου συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν σφόρδα ο Zooey Deschanel με την Jonathan Scott, δημιουργώντας και όμορφη σχέση.

Έχοντας ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Liam Hemsworth τον Αύγουστο του 2019, η Cyrus ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Cody Simpson. Άλλο αν μετά δεν τους πήγε το πράγμα κι εκείνη λοξοδρόμησε…

Η φιλία του Shawn Mendes και της Camila Cabello άρχισε να εξελίσσεται σε μια ρομαντική σχέση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Keanu Reeves και η επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδα του Alexandra Grant μπορεί να γνωρίζοντας χρόνια, ωστόσο κάποιες συνεχείς έξοδοι, πυροδότησαν τις φήμες ενός ειδυλλίου.

Ο Josh Duhamel βρήκε τον έρωτα στα μάτια της συνάδελφού της, Audra Mari – η οποία έχει κερδίσει τον τίτλο Miss World America το 2016.

Η τραγουδίστρια Lily Allen και ο αστέρας του "Stranger Things" David Harbour πυροδότησαν τις φήμες ότι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι

Ο ηθοποιός της Grey's Anatomy, Jesse Williams, και η ηθοποιός Taylor Paige, είναι μαζί και πλέον… επίσημα αφού κάνουν δημόσιες εξόδους!

Η Demi Lovato ερωτεύτηκε μέσα στο 2019 και το ο τυχερός είναι νεότερος της και πολύ όμορφος. Πρόκειται για τον 25χρονο Dogtown George Wilson.

Ας βάλουμε μέσα σε αυτούς τους έρωτες που γεννήθηκαν το 2019 και την
Gigi Hadid η οποία έκανε κι ένα πέρασμα από τη ζωή του Tyler Cameron.

Τώρα το αν συνεχίζουν να είναι μαζί, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved