Υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους και δεν το πήρε είδηση κανείς (photos)
Hollywood

Υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους και δεν το πήρε είδηση κανείς (photos)

Μια πρόσφατη φωτογραφία από βόλτα του ζευγαριού πρόδωσε ότι η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Μια πρόσφατη φωτογραφία από βόλτα του ζευγαριού πρόδωσε ότι η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, καθώς η 37χρονη σταρ περπατούσε δίπλα στον αγαπημένο της, ο οποίος κρατούσε ένα βρεφικό καλαθάκι με το νεογέννητο μωρό τους.

Το ζευγάρι, που είναι πάντα πολύ προστατευτικό με την οικογένεια του, έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί μαζί, ένα αγοράκι το οποίο είναι τώρα 3 ετών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει δημόσια για τον αγώνα που έδωσε ώστε να καταφέρει να γίνει μητέρα, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες: «Θεωρώ πως έχουμε μια πολύ αόριστη προσέγγιση όσον αφορά την εγκυμοσύνη. Μένεις έγκυος και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη στιγμή. Αλλά για πολλές γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν δεν είναι αυτή η πραγματική ιστορία, ή αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας. Και τα βήματα που οδηγούν σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας είναι πραγματικά επίπονα και πολύ απομονωτικά και γεμάτα από προσωπική αμφισβήτηση. Και εγώ το πέρασα αυτό».

Δείτε στη gallery για ποια ηθοποιό πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved