Μαντόνα: Δεν πάει ο νους σας πόσα χρόνια διαφοράς έχει με το νέο της σύντροφο
Hollywood

Μαντόνα: Δεν πάει ο νους σας πόσα χρόνια διαφοράς έχει με το νέο της σύντροφο

 Μαντόνα: Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η βασίλισσα της ποπ και για μία ακόμη φορά ο νέος της σύντροφος δεν έχει αγγίξει τη δεκαετία του τριάντα. 

«Η Μαντόνα και το βρέφος» ήταν ο τίτλος της «New York Post» που έφερε στο φως της δημοσιότητας το νέο ειδύλλιο της 61χρονης Μαντόνα με τον 25χρονο χορευτή Αχλαμαλίκ Γουίλιαμς. Μόλις 36 χρόνια διαφορά ηλικίας!

Οι δύο τους απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένοι στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, στο οποίο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ βρισκόταν και η 23χρονη Λούρδη, κόρη της Μαντόνα, συνοδευόμενη από έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Πάντως, αυτές δεν είναι οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν, καθώς η ίδια η Μαντόνα έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια της περιοδείας της. Με αφορμή ωστόσο αυτές τις νέες, δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αναζωπυρώνονται οι φήμες που θέλουν τους δυο τους ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

https://www.instagram.com/p/B5v7liShnWU

Να σημειωθεί, ότι η Μαντόνα έχει αδυναμία στους νεότερους άντρες καθώς πριν από τρία χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του 25χρονου τότε μοντέλου ονόματι Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εργαζόταν στα καταστήματα Harrods, αλλά για χάρη της αγαπημένης του παραιτήθηκε.

Ο τελευταίος εραστής της, πάντως, που είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη Λούρδη, είναι γιος Αμερικανού βετεράνου του στρατού. Από τότε που έγινε επαγγελματίας χορευτής ο Γουίλιαμς συμμετέχει στις περιοδείες της Μαντόνα και ταξιδεύει μαζί της σε Ευρώπη, Αμερική και ανατολική Ασία, ενώ το ντεμπούτο του το έκανε σε μια παραγωγή Cirque du Soleil.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved