Έλληνας και με τη βούλα - με απόφαση Προκόπη Παυλόπουλου- ο Τομ Χανκς!
Hollywood

Έλληνας και με τη βούλα - με απόφαση Προκόπη Παυλόπουλου- ο Τομ Χανκς!

Με το Ελληνικό του διαβατήρια θια μπορεί να ταξιδεύει πλεον στον κόσμο ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χανκς που είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Ρίτα Γουίλσον.

Ο Τομ Χανκς περνά τα τελευταία του καλοκαιρια τις διακοπές του στην Ελλάδα και ειδικότερα στο αγαπημένο του νησί την Αντίπαρο όπου μαζί με την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον έχουν αγοράσει σπίτι.

Ο ηθοποιός που έχει βαφτιστεί Χριστινός ορθόδοξος αγαπά τόσο πολύ την Ελλάδα που εκτός απο το εξοχικό στην Αντίπαρο έχει χτίσει με την σύζυγό του και ένα σπίτι στην Πάτμο.

Σήμερα (27/12) ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας υπέγραψε τιμητική πολιτογράφηση για τον ηθοποιό που τόσο πολύ αγαπά τη χώρα μας.
«Νιώθω 110% Έλληνας. Είμαι περισσότερο Έλληνας και από τους γεννημένους Έλληνες, γιατί είχα την καλή τύχη να παντρευτώ Ελληνίδα», δήλωσε παλαιότερα ο ηθοποιός.

Ο Τομ Χανκς είναι γεννημένος στο Κόνκορντ της Καλιφόρνια στις 9 Ιουλίου του 1956

Σπούδασε θέατρο στο Κολέγιο Chabot στην Καλιφόρνια ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός με την ταινία Μπιγκ (Big) το 1988, πριν διακριθεί και σαν δραματικός ηθοποιός σε επιτυχημένες ταινίες όπως Φιλαδέλφεια (Philadelphia, 1993) και Φόρεστ Γκαμπ (Forrest Gump, 1994) για τις οποίες κέρδισε βραβείο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου τις χρονιές 1993 και 1994.

Δημόσια έχει εξομολογηθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Μεταξύ άλλων έχει πει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον διαβήτη τύπου 2: «Ανήκω στην γενιά των τεμπέληδων Αμερικανών» και χαρακτήρισε τον εαυτό του ηλίθιο που έτρωγε τόσο πολύ.
«Ήμουν παχύς. Με είχατε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς ήμουν. Ήμουν τελείως ηλίθιος... Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα απλά αφαιρώντας από τη διατροφή μου το ψωμί από τα τσίζμπεργκερ. Ε, λοιπόν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό» τόνισε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved