Σατσίδης: Συνάντησε τον θρύλο του Αμερικανικού wrestling και νυν ηθοποιό του Χόλιγουντ, John Cena
Hollywood

Σατσίδης: Συνάντησε τον θρύλο του Αμερικανικού wrestling και νυν ηθοποιό του Χόλιγουντ, John Cena

O John Cena μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, Buzz, sτην Cosmote TV για την μετάβασή του από την πυγμαχία στην υποκριτική αλλά και την τελευταία του συνεργασία στο Dolittle με τον Robert Downey Jr. & την Selena Gomez.

Μια ταινία που κόστισε 180 εκατομμύρια δολάρια και στην οποια ο Cena δανείζει την φωνή του σε μια πολική αρκούδα!

Επτά χρόνια μετά το χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δόκτωρ Ντούλιτλ (Ντάουνι Τζούνιορ), ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώρια, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα. Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Τζέσι Μπάκλεϊ) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Ντούλιτλ αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί.


Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα. Την αναζήτηση του Ντούλιτλ θα συνοδεύει ένας νεαρός, αυτόκλητος μαθητευόμενος (Χάρι Κολέτ) και μια τρελή κομπανία ζώων, η οποία περιλαμβάνει έναν ανήσυχο γορίλα (Ράμι Μάλεκ), μια ενθουσιώδη αλλά ανόητη πάπια (Οκτάβια Σπένσερ), μια κυνική στρουθοκάμηλο, μια αισιόδοξη πολική αρκούδα και έναν ισχυρογνώμονα παπαγάλο, ο οποίος μάλιστα εκτελεί χρέη εμπιστευτικού συμβούλου.
Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved