Όσκαρ 2020: Το μαγικό μενού της βραδιάς! Τι θα απολαύσουν οι επώνυμοι καλεσμένοι (Photos)
Hollywood

Όσκαρ 2020: Το μαγικό μενού της βραδιάς! Τι θα απολαύσουν οι επώνυμοι καλεσμένοι (Photos)

Όσκαρ 2020: Η τελετή απονομής των βραβείων αποτελεί αναμφίβολα το highlight της χρονιάς.

Δεν θα δούμε μόνο όλους εκείνους που θα κλάψουν κρατώντας σφιχτά στα χέρια τους το πολυπόθητο αγαλματίδιο, ούτε τις υπέροχες εμφανίσεις που σίγουρα θα ζηλέψουμε αλλά αξίζει να σταθούμε και στο μαγικό μενού που θα σερβιστεί.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη μιλήσει για το μενού και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι λιμπιστήκαμε κι εμείς τα υπέροχα πιάτα.

Τα περισσότερα από αυτά θα είναι vegan ώστε να «πιάσουν» όλες τις γεύσεις ενώ θα υπάρχουν δεκάδες πιάτα με χαβιάρι και σολομό.

«Θα υπάρχει ποικιλία πιάτων και με κρέας και με ψάρι», είπε ένας από τους σεφ. Ανάμεσα στα vegan πιάτα θα υπάρχει και αυτό με το ψητό κουνουπίδι, το γλυκό με πατάτα tempura, τα άγρια bolognese μανιταριών και τοστ με αβοκάντο.

Ο Puck, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας εστιατορίων που εκτείνεται από το Beverly Hills στο Λας Βέγκας και τη Σιγκαπούρη, δήλωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να προσαρμόσει το φετινό μενού Όσκαρ στην επιθυμία των διοργανωτών της τελευταίας στιγμής δεδομένου ότι εξυπηρετεί ήδη vegan πιάτα στις εγκαταστάσεις του.

Το φετινό μενού θα περιλαμβάνει μερικά κλασικά - συμπεριλαμβανομένου του καπνιστού σολομού, του βοείου κρέατος wagyu και του χαβιαριού - αλλά πρόσθεσε επίσης 18 πιάτα vegan.

Τα γλυκά του μενού θα είναι και αυτά vegan ενώ κάποια θα έχουν βάση το αυτό και το βούτυρο το γάλα καρύδας.

Τέλος κάποιοι θα ευχαριστηθούν όσο τίποτα και τα γλυκά με αλατισμένα μπισκότα καραμέλας, τάρτες με κρέμα καρύδας, και raviolis μαύρης σοκολάτας.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved