ΟΣΚΑΡ 2020: Αυτό είναι το πιο ωραίο φόρεμα στην ιστορία των βραβείων – Εσύ το θυμάσαι;  (Photos)
Hollywood

ΟΣΚΑΡ 2020: Αυτό είναι το πιο ωραίο φόρεμα στην ιστορία των βραβείων – Εσύ το θυμάσαι; (Photos)

ΟΣΚΑΡ 2020: Το φόρεμά της ήταν το πιο ωραίο στην ιστορία των Oscars!

Και μπορεί να περιμένουμε να δούμε ποιες ταινίες και ποιοι θα καταφέρουν να λάβουν το χρυσό αγαλματίδιο φέτος, όμως το κόκκινο χαλί των Βραβείων Όσκαρ μετατρέπεται κάθε χρόνο σε πασαρέλα και όλες οι stars βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές τους και… τα πανάκριβα κοσμήματα.

Από αυτό το κόκκινο χαλί έχουν περάσει -τουλάχιστον μία φορά- όλες οι διάσημες γυναίκες όλων των εποχών και οι εμφανίσεις τους έχουν μείνει αξέχαστες.

Αν έπρεπε όμως να ξεχωρίσουμε μία καλοντυμένη ηθοποιό τότε δείτε στην gallery που ακολουθεί ποια έκανε την ωραιότερη εμφάνιση στα βραβεία των Oscars και μιλάμε έως και σήμερα γι’ αυτήν!

Ο λόγος για την εμφάνιση της… Audrey Hepburn το 1954. Εκείνη τη χρονιά όμως δεν κέρδισε μόνο το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία Roman Holiday (1953) αλλά και το «βραβείο» της πιο καλοντυμένης.

Ο Hubert de Givenchy σχεδίασε για την ηθοποιό για την βραδιά των Όσκαρ ένα υπέροχο φόρεμα, βασισμένο στο New Look. Φόρεμα σε γραμμή 1950s, όπως θα λέγαμε σήμερα, πολύ ρομαντικό και κομψό!

Ακριβώς μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Christian Dior επινόησε την πλέον θηλυκή σιλουέτα για να τις ξανακάνει να νιώσουν όμορφες και ελκυστικές. Φυσικά το New Look έγινε η απόλυτη τάση και αμέτρητοι σχεδιαστές στη συνέχεια δημιούργησαν ακόμα και ολόκληρες συλλογές βασισμένες σ’ αυτό. Έτσι και ο Hubert de Givenchy -του οποίου έγινε μούσα- σχεδίασε αποκλειστικά για τη Hepburn και τα Όσκαρ ένα μοναδικό φόρεμα, σε γραμμή 1950s, το οποίο είχε χαρακτήρα απόλυτα σύμφωνο με το στυλ της ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved