Όσκαρ 2020: Ελληνικό το μενού του χρόνου τη μεγάλη βραδιά! Τι αποκάλυψε ο chef των Όσκαρ! (pics)
Hollywood

Όσκαρ 2020: Ελληνικό το μενού του χρόνου τη μεγάλη βραδιά! Τι αποκάλυψε ο chef των Όσκαρ! (pics)

Όσκαρ 2020: Η μεγάλη βραδιά, η λαμπερή γιορτή της 7ης Τέχνης ήρθε και όλοι και όλα είναι στη θέση τους για να υποδεχτούν τους κορυφαίους σταρ του Χόλιγουντ και γενικότερα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

Ήδη τα ξένα δίκτυα βρίσκονται στο κόκκινο χαλί και υποδέχονται τις πρώτες αφίξεις των σταρ με τον Γιώργο Σατσίδη, μετρ του είδους, σε ζωντανή σύνδεση στο Cosmote TV να παίρνει δηλώσεις από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου.

Ανάμεσά τους και ο Wolfgang Puck, ο κορυφαίος σεφ ο οποίος εδώ και χρόνια φροντίζει για τους ουρανίσκους των σταρ του Χόλιγουντ και όσων τέλος πάντων θα παρευρεθούν στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο ίδιος, λοιπόν, σε δηλώσεις του, τόνισε για ακόμα μία φορά πως φέτος το μενού που θα απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι είναι χορτοφαγικό κατά βάση, όμως δεν θα λείπουν και τα θαλασσινά, με τον σολομό να έχει τον πρώτο λόγο.

Όταν ο Wolfgang Puck έμαθε ότι μιλάει σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο, ενθουσιάστηκε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Πάρο και την Αντίπαρο που όπως είπε επισκέπτεται συχνά και του αρέσει πολύ η κουζίνα στα δύο νησιά.

Η έκπληξη από τα χείλη του ήρθε αμέσως μετά όταν είπε πως σκοπεύει το μενού του χρόνου στα Όσκαρ να είναι ελληνικής προέλευσης και να βασίζονται στη δική μας κουζίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved