Η κατάρα του Μπέβερλι Χιλς – Οι κακοτυχίες που έχουν πλήξει τους πρωταγωνιστές (photos)
Hollywood

Η κατάρα του Μπέβερλι Χιλς – Οι κακοτυχίες που έχουν πλήξει τους πρωταγωνιστές (photos)

Άσχημο πεπρωμένο δείχνει να βαραίνει τους πρωταγωνιστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της επέστρεψε, αλλά δεν είναι η μόνη από το αρχικό καστ που έχει χτυπηθεί από ατυχίες.

Από το 2015 ως το 2017 η Σάνεν Ντό­χερτι έδινε μάχη με τον καρκίνο του στήθους και στο τέλος η «Μπρέντα» ανακοίνωσε περιχαρής ότι βγήκε νικήτρια. Σε πρόσφα­τη συνέντευξη της ωστόσο η 48χρονη ηθοποιός έκανε γνωστό ότι η νόσος επέστρεψε και ότι πρόκειται για καρκίνο τέταρτου και τελικού σταδίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχει χάσει και το σπίτι της από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια το 2018...

Η δυσάρεστη είδηση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κακο­τυχιών που έχουν πλήξει τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς νεανικής σειράς: θάνατος, τρομερά ατυχήματα, χρεοκοπίες, ασθένειες είναι μερικά από τα πλήγματα στο καστ.

Πρώτος στη λίστα των «καταραμένων» ο Λουκ Περί. Ο τηλεοπτικός «Ντίλαν» πέρυσι τον Μάρτιο έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 52 ετών, χτυπημέ­νος από εγκεφαλικό. Ο Τζέισον Πρίστλι λίγο έλειψε να σκοτωθεί σε τροχαίο. Ο «Μπράντον» το 1999 έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, έπεσε σε μια κολόνα και γλίτω­σε με ελάχιστα τραύματα.

Τρία χρόνια αργότερα, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγήκε από τον δρόμο και συγκρού­στηκε με... τοίχο. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, αλλά τελικά κατάφερε να αναρρώσει.

Επόμενη στη λίστα η Τόρι Σπέλινγκ. Η «Ντόνα», που είναι κόρη του αείμνηστου παραγωγού της σειράς Άαρον Σπέλινγκ, είδε προς δυσάρεστη έκπληξη της να λαμβάνει μόλις 500.000 δολ. κληρονομιά από τη διαθήκη του πατέρα της, ό οποίος είχε περιουσία 600 εκατ. δολ.! Έχοντας μάθει σε έναν άλλον, σπάταλο τρόπο ζωής, δεν μπόρεσε να ενταχθεί στα νέα οικονομικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει.

Όμως και η Τζένι Γκαρθ, η τηλεοπτική «Κελί», δεν γλίτω­σε από τις κακοτυχίες... Το 2002, σε ηλικία μόλις 30 ετών, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά, που την οδήγησε σε επέμβαση. Σοβαρά προβλήματα υγείας, νευρολογικής φύσεως, παρουσίασε και η Γκαμπριέλ Καρτέρις, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός που υποδύθηκε την «Αντρέα». Και βέβαια μπροστά σε όλα αυτά μοιάζει με πταίσμα το γεγονός ότι στην πλειοψη­φία τους οι γάμοι των πρωτα­γωνιστών της σειράς κατέληξαν σε ναυάγιο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved