Παγκόσμιο σοκ! Μοντέλο του Playboy δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της! Την πέταξε από το μπαλκόνι!
Hollywood

Παγκόσμιο σοκ! Μοντέλο του Playboy δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της! Την πέταξε από το μπαλκόνι!

Πρώτη είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως είναι η δολοφονία μοντέλου του Playboy από τον σύντροφό της ο οποίος την πέταξε από το μπαλκόνι. 

Σύμφωνα με τη Dailymail, το πρώην μοντέλο Amie Harwick η οποία πλέον συστηνόταν ως σεξολόγος και είχε φιλοξενηθεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές της Αμερικανικής τηλεόρασης, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Τα πρώτα στοιχεία των Αρχών δείχνουν ως δολοφόνο της εκείνον ο οποίος την πέταξε από τον τρίτο όροφο του σπιτιού της. Και όλα αυτά, μόλις δύο εβδομάδες από το τέλος των περιοριστικών μέτρων που είχε επιβάλλει το δικαστήριο.

Η άτυχη 38χρονη βρέθηκε έξω από το σπίτι της στο Χόλιγουντ νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Η γνωστή Αμερικανίδα σεξολόγος μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της Gareth Pursehouse συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ως ύποπτος για τον θάνατό της.

Οι Αρχές που ερεύνησαν το διαμέρισμά της, διαπίστωσαν πως πριν την πτώση της στο κενό είχε προηγηθεί μάχη μέσα στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως η Harwick εξέφραζε στο οικείο περιβάλλον της και τους οικείους της πως φοβόταν τον πρώην σύντροφό της και πως πίστευε πως κάποια στιγμή θα της έκανε κακό και γι' αυτό είχε ζητήσει περιοριστικά ασφαλιστικά μέτρα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να καταλήξει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved