To φαινόμενο Billie Eilish, η εκκεντρική προσωπικότητά της και το νέο τραγούδι του James Bond (pics)
Hollywood

To φαινόμενο Billie Eilish, η εκκεντρική προσωπικότητά της και το νέο τραγούδι του James Bond (pics)

Αν υπάρχει μία νέα καλλιτεχνική φυσιογνωμία η οποία χαρίζει τα τελευταία τρία χρόνια καινούργια πνοή στο διεθνές πεντάγραμμο, αυτή είναι σίγουρα η Billie Eilish, το κορίτσι με τα πράσινα μαλλιά και τα πολύ μακριά νύχια. 

Η μόλις 20 χρονών Billie Eilish η οποία προσφάτως στη μεγάλη βραδιά Απονομής των Όσκαρ τραγούδησε ενώπιον εκατοντάδων σταρ του Χόλιγουντ με τη μοναδική φωνή της το "Imagine" του Τζον Λένον έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα.

Και ο λόγος δεν έχει, σίγουρα να κάνει με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της αλλά κυρίως με το ταλέντο της στον στίχο και την ερμηνεία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η Billie Eilish προσφάτως επιλέχθηκε να είναι εκείνη που θα ερμηνεύσει το σάουντρακ της νέας ταινίας James Bond με τίτλο "No time to die" το οποίο έχει ήδη αρχίσει να ακούγεται και να γίνεται επιτυχία. Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, προ ημερών το ερμήνευσε για πρώτη φορά live στη λαμπερή βραδιά απονομής των Brit Awards, αφήνοντας το κοινό της με... ανοιχτό το στόμα τόσο για την μοναδική φωνή της όσο και για την άψογη ερμηνεία της.

https://www.instagram.com/p/B8hr_XzFWI2

Ήταν τόσο δυνατά τα συναισθήματα που ξύπνησε η τραγουδίστρια κατά τη συγκεκριμένη ερμηνεία της που λίγο αργότερα το Twitter αλλά και άλλα κοινωνικά δίκτυα την αποθέωσαν.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο ''When We All Fall Asleep, Where Do We Go'' κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019.

Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η χώρα μας και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party's Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη και μοναδική καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε τη δεκαετία του 2000 και έχει ήδη στο ενεργητικό της τόσες πολλές επιτυχίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved