Μπεν Άφλεκ: «Το αλκοόλ μου κατέστρεψε την καριέρα και το γάμο μου»
Hollywood

Μπεν Άφλεκ: «Το αλκοόλ μου κατέστρεψε την καριέρα και το γάμο μου»

Μπεν Άφλεκ: Μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο, την μάχη του με τον αλκοολισμό και την καριέρα του

Για πρώτη φορά ο 47χρονος ηθοποιός και παραγωγός, μιλά για τα προσωπικά του θέματα, το διαζύγιο, την μάχη του με τον αλκοολισμό και την καριέρα του σε συνέντευξη που έδωσε στους New York Times.

Με αυτοκριτική διάθεση ο Άφλεκ εξομολογήθηκε ότι ο αλκοολισμός του, πυροδότησε πολύ άσχημες καταστάσεις τις χρονιές 2015 και 2016 στον γάμο του που ήδη βρισκόταν υπό κατάρρευση, με αποτέλεσμα την ίδια χρονιά το ζευγάρι να προχωρήσει το διαζύγιό τους.

Ο Μπεν Άφλεκ χαρακτήρισε το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και σημείωσε ότι το αλκοόλ του κατέστρεψε τόσο την καριέρα όσο και τον γάμο.

«Αυτό για το οποίο μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι το διαζύγιο. Η ντροπή είναι ένα συναίσθημα τοξικό. Δεν υπάρχει κάτι θετικό. Βράζεις στην τοξικότητα, αηδιαστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανύπαρκτης αξιοπρέπειας.

Αυτό που συνέβη είναι ότι ξεκίνησα να πίνω όλο και περισσότερο όσο διαλυόταν ο γάμος μου. Αυτό ήταν το 2015, 2016. Φυσικά η εξάρτησή μου από το αλκοόλ δημιούργησε περισσότερα συζυγικά προβλήματα».

Άφλεκ και Γκάρνερ παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν μαζί 3 παιδιά: την Βιολέτ, 14 ετών, την Σεραφίνα, 11 ετών και τον Σάμουελ, 7 ετών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved