Πλημμυροπαθείς οι Clooney-Alamuddin! Εικόνες καταστροφής απ' την έπαυλή τους! Βυθίστηκε στη λάσπη!
Hollywood

Πλημμυροπαθείς οι Clooney-Alamuddin! Εικόνες καταστροφής απ' την έπαυλή τους! Βυθίστηκε στη λάσπη!

Η κακοκαιρία «Ντένις» είχε για θύματά του τον George Clooney και την Amal Alamuddin αφού η έπαυλή τους στο Μπερκσάιρ βυθίστηκε στη λάσπη. 

Στη συγκεκριμένη έπαυλη η οποία μόλις είχε ανακαινιστεί το νερό μπήκε μέσα και παρέσυρε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα του ζευγαριού.

Η στάθμη του ποταμού Τάμεση λόγω της βροχής ανέβηκε τόσο πολύ που πλημμύρισε ένα μέρος του κτήματος, όπου υπάρχει το γήπεδο τένις, η βεράντα του καλοκαιρινού σπιτιού τους και μια μεγάλη έκταση με γκαζόν.

Τα βίντεο με τις εικόνες καταστροφής μέσα από το σπίτι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για μία έπαυλη που θεωρούταν αρχιτεκτονικό κόσμημα.

Το ζευγάρι είχε ξοδέψει 12 ολόκληρα εκατομμύρια λίρες (περίπου 14,5 εκατ. ευρώ) για την ανακαίνιση αυτή της έπαυλης που είναι μία από τις ωραιότερες της περιοχής η οποία είναι από τα πιο ακριβά προάστια.

Να θυμίσουμε ότι τελευταία είναι όλο και περισσότερα τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον γάμο του, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το οτιδήποτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved