YFSF: Απίστευτο! O Μπόγδανος μεταμφιέστηκε σε Bilie Eilish και εκείνη σχολίασε την εμφάνισή του!
Hollywood

YFSF: Απίστευτο! O Μπόγδανος μεταμφιέστηκε σε Bilie Eilish και εκείνη σχολίασε την εμφάνισή του!

Μπορεί η Billie Eilish να είναι πλέον σταρ διεθνούς βεληνεκούς αλλά προσφάτως "κοίταξε" προς Ελλάδα μεριά και μάλιστα είχε επαφή με τον "δικό" μας Ηλία Μπόγδανο σχολιάζοντάς τον για τη μεταμφίεσή του σε... εκείνη! 

O frontman των INCO κλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε να μιμηθεί το μουσικό φαινόμενο όπως συνηθίζουν κάποιοι να αποκαλούν την Billie Eilish.

"Bad Guy" ήταν το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσει και με ντύσιμο τόσο "κρεμμύδι" που πραγματικά ο Ηλίας "πέθαινε" από τη ζέστη.

Όμως, τα κατάφερε μια χαρά και μάλιστα ήταν τόσο πειστικός στη μεταμφίεσή του που είχε πολύ υψηλή βαθμολογία τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό αλλά και από τους συμπαίκτες του.

Το performance του στη σκηνή του YFSF ανέβασε σε βίντεο ο νεαρός Έλληνας ερμηνευτής και έτυχε να τη δει η Billie Eilish στα social media.

Αφού την παρακολούθησε λοιπόν, τού έστειλε και μήνυμα με το σχόλιό της: "Καλή προσπάθεια" αρκέστηκε να του γράψει με τον Ηλία Μπόγδανο, περιχαρή με νέα ανάρτησή του να μοιράζεται τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους για την αλληλλεπίδραση που είχε με την διάσημη τραγουδίστρια. Δείτε την ανάρτησή του με το σχόλιο της Billie Eilish.

Δείτε το act του Ηλία Μπόγδανου στο πρόσφατο σόου του YFSF την περασμένη Κυριακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved