Κοροναϊός:Διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετείχε ο Τομ Χανκς- Τι αναφέρει η Warner Bros
Hollywood

Κοροναϊός:Διακόπηκαν τα γυρίσματα της ταινίας που συμμετείχε ο Τομ Χανκς- Τι αναφέρει η Warner Bros

Θετικοί στον κοροναϊό βρέθηκαν ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του Ρίτα Γουίλσον.

Όπως σας ενημερώσαμε, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Ο Τομ Χανκς βρισκόταν στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας για την προ-παραγωγή της βιογραφίας του Έλβις Πρίσλεϊ του Μπαζ Λούχρμαν, στην οποία υποδύεται τον πολυετή μάνατζερ Τομ Πάρκερ. Φυσικά, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν διακοπεί.

Η Warner Bros, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας ανέφερε στο περιοδικό People: «Έχουμε ενημερωθεί πως ένα μέλος της ταινίας μεγάλου μήκους του Έλβις, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της Αυστραλίας για να εντοπίσουμε και να επικοινωνήσουμε με όποιον μπορεί να ήρθε σε επαφή με το άτομο αυτό. Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της εταιρείας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να προστατεύσουμε όλους όσους εργάζονται στις παραγωγές μας σε όλο τον κόσμο. Το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό λαμβάνει θεραπεία αυτή την στιγμή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved