Τα νυχτοπερπατήματα του Gerard Butler στην Αθήνα με τον Billy Zane και τη Σοφία Χαρμαντά (pics)
Hollywood

Τα νυχτοπερπατήματα του Gerard Butler στην Αθήνα με τον Billy Zane και τη Σοφία Χαρμαντά (pics)

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler ο οποίος την πρώτη ημέρα παρουσίας του εδώ είπε να γνωρίσει την πόλη και... by night! Και εμείς απαθανατίσαμε κάθε του κίνηση! 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η επίτιμη Πρέσβης της πόλης κα Ρόη Δανάλη - Αποστολοπούλου υποδέχθηκαν στην Ελλάδα προσωπικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, στο πλαίσιο της κοινής τους δράσης, για την προβολή της Σπάρτης και κατ’ επέκταση της χώρας μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Την περασμένη Τρίτη, έφτασαν στη χώρα μας, ο σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιός Billy Zane (Titanic, Back to the Future) μαζί με σπουδαίους παραγωγούς του αμερικανικού κινηματογράφου, τους Gianni Nunnari (300, Immortals, 300: Rise of an Empire, Alexander, the Departed, Shutter Island, Se7en) και Alan Siegel (Law Abiding Citizen, Olympus has Fallen, Hunter Killer), καθώς και μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Χθες, Τετάρτη ο Gerard Butler, που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία των ‘300’ έφτασε κι αυτός στην Ελλάδα.

Χθες το μεσημέρι ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κι Επικεφαλής της ομάδας των Partners στήριξης της Δράσης, παρέθεσε γεύμα, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, αφού πρώτα είχαν επισκεφθεί όλοι μαζί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Το βράδυ είχε έρθει η ώρα για διασκέδαση και χαλαρές στιγμές και η διάσημη παρέα η οποία αποτελούταν από τους δύο σταρ ηθοποιούς, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά και το μοντέλο-ηθοποιό Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Billy Zane, βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι.

Δείτε φωτογραφίες τους από τη βόλτα τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δράσεων ιδιαίτερου συμβολισμού στη Σπάρτη που θα ενισχύσουν την προβολή της εικόνας της πόλης της Σπάρτης και της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved