Δύσκολες ώρες για τη Νια Βαρντάλος – Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα
Hollywood

Δύσκολες ώρες για τη Νια Βαρντάλος – Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα

Η Νία Βαρντάλος αποχαιρέτησε με μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram τον πατέρα της ο οποίος ήταν η έμπνευση για το My Big Fat Greek Wedding

Μια μεγάλη, απώλεια καλείται να διαχειριστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Νία Βαρντάλος. Η Ελληνοκαναδικής καταγωγής δημοφιλής ηθοποι­ός και παραγωγός μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο Instagram τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αγαπημένου της πατέρα, Κων­σταντίνου, σε ηλικία 88 ετών.

H Νία ανέβασε μια σχετικά πρό­σφατη οικογενειακή της φωτο­γραφία από κάποια χαρούμε­νη περίσταση, όπου οι γο­νείς της κάθονται κι από πάνω τους στέκεται όρ­θια η ίδια με τα αδέρφια της και όλοι μαζί ποζάρουν χαμογελα­στοί.

https://www.instagram.com/p/B9rPMacH5wm

Στη λεζάντα, ανακοίνωσε τον χαμό του πατέρα της και μίλησε για εκείνον με τρυφερά λόγια: «Περιστοιχισμένος από την οικογένειά που δημιούργησε, χθες βράδυ ο μπαμπάς μας πέθανε ήσυχα. Γεννη­μένος σε ένα ελληνικό χωριό, μετανάστευσε στον Καναδά και με τη μητέρα μας έχτισαν μια ευτυχισμένη ζωή. Επιπλέον, ήταν το καλό παράδειγμα για όλα του τα παιδιά, ο μπαμπάς μου ήταν πράγματι η βά­ση για τον χαρακτήρα του Γκας που έγραψα για τις ταινίες "Γάμος αλά ελληνικά". Ήταν τόσο περή­φανος για όλους μας, ξέρουμε πως είναι στον πα­ράδεισο και διδάσκει σε όλους την ελληνική ρίζα όλων των λέξεων. Κωνσταντίνος Βαρντάλος, 1932-2020. Αναπαύσου εν ειρήνη», ολοκλήρωσε τη συ­γκινητική της δημοσίευση η πρωταγωνίστρια του «My Big Fat Greek Wedding».

Σημειώνεται πως ο Γκας στην ταινία που έκανε διάσημη τη Βαρντάλος ήταν ο πατέρας της ηρωί­δας που υποδύθηκε η ίδια, της Τούλας Πορτοκάλος. Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φί­λοι έσπευσαν να της εκφράσουν τη συμπαράστα­ση τους σε αυτή τη θλιβερή στιγμή της ζωής της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved