Κορονοϊός: Σε πανικό το Χόλιγουντ! Πώς βιώνουν οι σταρ τον κατ' οίκον περιορισμό; (vid+pics)
Hollywood

Κορονοϊός: Σε πανικό το Χόλιγουντ! Πώς βιώνουν οι σταρ τον κατ' οίκον περιορισμό; (vid+pics)

Κορονοϊός: Το Hollywood όπως και η γη ολόκληρη βρίσκεται σε πανικό λόγω του ιού που σπείρει τον τρόμο και δυστυχώς, τον θάνατο. 

Η Kate Hudson βρίσκει δημιουργικούς τρόπους για να περνάει τον χρόνο της μέσα στο σπίτι. Έχοντας έναν πολύ απαιτητικό ρόλο να επιτελέσει, η διάσημη ηθοποιός περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της αλλά λατρεύει και τις ώρες που περνάει στην κουζίνα για να μαγειρεύει.

Μάλιστα, πρόσφατα, έφτιαξε και ελληνικό τζατζίκι που λατρεύει και... γονατίζει κάθε φορά που επισκέπτεται την αγαπημένη της Σκιάθο μαζί με τη μητέρα της Goldie Hawn και τον πατριό της Kurt Russell. Υπάρχουν όμως και κάποιοι στο σπίτι που... βαριούνται! Δείτε το βίντεο που ανέβασε η διάσημη ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/B9xxMYvp9eO

O Arnold Schwarzenegger, ο οποίος είναι πλέον 72 ετών, έχει κλειστεί στο σπίτι και απολαμβάνει την καθημερινότητά του με τα κατοικίδιά του, ανάμεσά τους και μικρά πόνυ τα οποία μάλιστα κυκλοφορούν και ζουν μαζί του στην πολυτελή κατοικία του.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο με τον χρόνο που περνάει στο σπίτι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και ζητώντας από όλους να παραμείνουν σπίτια τους.

O Sylvester Stollone ο οποίος αυτόν τον καιρό γύριζε τη νέα του ταινία Samaritan αναγκάστηκε να διακόψει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες τα γυρίσματα και μάλιστα, από το σετ εθεάθη σχεδόν αμέσως μετά σε σούπερ μάρκετ να ψωνίζει διάφορα για να εξοπλίσει το σπιτικό του προκειμένου να μη λείψει τίποτα στον ίδιο και την οικογένειά του τις ημέρες του κατ' οίκον περιορισμού.

H Angelina Jolie και ο πατέρας της Jon Voight φαίνεται πως θορυβήθηκαν αρκετά από τα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και έτρεξαν στα μαγαζιά για να ψωνίσουν τα απαραίτητα. Μάλιστα ο πατέρας της Jon Voight, εθεάθη, σύμφωνα με το hollywoodlife.com να ψωνίζει... σε πανικό χαρτιά υγείας, που έχουν γίνει ανάρπαστα στην Αμερική.

O Idris Elba ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ψηφιστεί στο Αμερικανικό People ως ο ωραιότερος άντρας του πλανήτη, διαγνώστηκε με κοροναϊό. Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε στο βίντεο που ανέβασε στο twitter πριν από λίγες ημέρες, είναι τελείως ασυμπτωματικός όμως αποφάσισε να κάνει το τεστ καθώς διαπίστωσε πως είχε έρθει σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες με νοσούντα. Δείτε το βίντεο.

O Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson ήταν οι πρώτοι διάσημοι του Χόλιγουντ που νόσησαν από τον ιό και μάλιστα αμέσως ενημέρωσαν για την ασθένειά τους.

Το διάσημο ζευγάρι διαγνώστηκε με τον κορονοϊό στην Αυστραλία όπου βρίσκονταν με αφορμή τα γυρίσματα μιας ταινίας του σταρ εκεί. Ένιωσαν λίγη κόπωση και ήπια συμπτώματα και επισκέφτηκαν τον γιατρό προκειμένου να κάνουν το τεστ. Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, πριν από λίγες ημέρες πήραν εξιτήριο, όμως θα παραμείνουν σε καραντίνα και κατ' οίκον περιορισμό στην Αυστραλία για τη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των γύρω τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved