Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Orlando Bloom αποκάλυψε δημόσια τον λόγο που ερωτεύτηκε την Kate Perry
Hollywood

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Orlando Bloom αποκάλυψε δημόσια τον λόγο που ερωτεύτηκε την Kate Perry

Η πολύμηνη αγαμία βοήθησε τον Orlando Bloom να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Kate Perry, που θα τον κάνει σύντομα και πάλι πατέρα.

Σε συνέντευξη τουo σταρ αποκάλυψε ότι πριν από τη γνωριμία τους «δεν ήταν ευτυχισμένος» στην προσωπική του ζωή. Για να το αλλάξει αυτό αποφάσισε να δοκιμάσει τη μάλλον πρωτοποριακή συμβουλή φίλου του, ο οποίος του είπε «αν θες να είσαι σοβαρός σε μια σχέση, κάνε αποχή από το σεξ για λίγους μήνες».


Αρχικά ο 43χρονος ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών», αποφάσισε να υιοθετήσει αυτήν την πρακτική για λιγότερο διάστημα. «Θα απείχα από το σεξ για τρεις μήνες, αλλά απολάμβανα τον τρόπο με τον οποίον ερχόμουν κοντά στις γυναίκες απέχοντας από το σεξ. Ξέρω ότι ακούγεται τρελό» παραδέχθηκε, ενώ εξομολογήθηκε ότι τους έξι μήνες της αποχής του δεν αυνανιζόταν καν!


Έσπευσε ωστόσο να ξεκαθαρίσει ότι δεν νομίζει ότι κάτι τέτοιο είναι υγιές, γιατί «πρέπει να κρατάς τα πράγματα σε κίνηση εκεί κάτω». Υπήρξε τυχερός ωστόσο, γιατί η κατάσταση στην οποία μπήκε εκείνο το διάστημα τον έκανε να εκτιμήσει την 35χρονη τραγουδίστρια όταν τη γνώρισε σ' ένα πάρτι στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2016.

Αν και είχαν ξαναβρεθεί στις ίδιες εκδηλώσεις, ήταν η πρώτη φορά «που πέρασαν χρόνο μαζί και συνδέθηκαν».

Αρραβωνιάστηκαν τρία χρόνια αργότερα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2019. «Είναι πολύ πνευματώδης και έξυπνη. Είναι χαρισματική, αλλά είναι και πολύ ευθύς χαρακτήρας. Αυτή η δυναμική της με εξιτάρει» εξηγεί ο ηθοποιός για τη γυναίκα που θα φέρει το παιδί του στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved