Θρίλερ με το θάνατο της πρώην συντρόφου διάσημου μποξέρ – Η ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά
Hollywood

Θρίλερ με το θάνατο της πρώην συντρόφου διάσημου μποξέρ – Η ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά

Νεκρή στο αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της στην Καλιφόρνια βρέθηκε η 40χρονη πρώην σύντροφος του εκκεντρικού αθλητή Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Η Τζόσι Χάρις και ο Μειγουέδερ έχουν τρία παιδιά και ο πρώην μποξέρ είχε καταδικαστεί για επίθεση εναντίον της το 2010.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν στο TMZ ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το βράδυ στο σπίτι της στη Valencia.

Κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο θάνατος της πρώην συντρόφου του Φλόιντ Μέιγουεδερ ήταν αυτοκτονία ή αποτέλεσμα υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής οι Αρχές.

Πηγές από τον χώρο της αστυνομίας, που επικαλείται το ΤΜΖ, αναφέρουν ότι στο σημείο δεν βρέθηκε ούτε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε ίχνη ναρκωτικών ουσιών.
Ο Μέιγουεδερ έλυσε τη σιωπή του μετά τον θάνατο της αναρτώντας στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους, αποκαλώντας τη «φίλη», «βράχο», «άγγελο» και «αγάπη» της ζωής του.

Το γεγονός αυτό βέβαια προκάλεσε έκπληξη, αφού η σχέση τους ήταν παραπάνω από ταραχώδης.

Κατά τη χρονική στιγμή του θανάτου της Χάρις το πρώην ζευγάρι βρισκόταν για δεύτερη φορά εν μέσω δικαστικής διαμάχης, αφού εκείνη είχε καταθέσει αγωγή συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος του μποξέρ, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 18.000.000 ευρώ για τους ισχυρισμούς του Μέιγουεδερ ότι εκείνη βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν είχε ασκήσει πάνω της βία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved