Hollywood

Lady Gaga: Στην πιο extreme και φουτουριστική φωτογράφιση - Το μήνυμά της για τον κορονοϊό

 Η Lady Gaga είναι μια star με τεράστια επιρροή παγκοσμίως κι έτσι φρόντισε να παρακινήσει τους πολυάριθμους fans της ανά τον κόσμο να δείξουν συμπόνοια.

Η pop star μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και στο instagram εξέφρασε τις σκέψεις της για την πανδημία που έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά μας. Ο κορονοϊός αποτελεί πλέον το θέμα που πρωταγωνιστεί στα μέσα ενημέρωσης, ενώ σκοπός όλων είναι η μείωση των κρουσμάτων αλλά και θανάτων που οφείλονται σε αυτόν, με αποτέλεσμα ο πλανήτης πλέον να βρίσκεται σε καραντίνα. Όπως και η διάσημη τραγουδίστρια.

Μέσω twitter, λοιπόν, η Lady Gaga είπε τα εξής: «Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ευγενικοί. Για εκείνους που είναι άρρωστοι, ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Σε αγαπώ κόσμε».

Η φωτογραφία με τον σύντροφό της στο instagram

Όμως και μέσα από το Instagram γνωστοποίησε ότι είναι σε καραντίνα, εντελώς προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που σκοπό έχουν τη προστασία της υγείας μας, με τον σύντροφό της Michael Polansky στο πλευρό της: «Έκτη μέρα σε καραντίνα! Πάμε δυνατά, παίζοντας video games και χαρτιά, και φροντίζοντας τον εαυτό μας. Σημαντική υπενθύμιση: Κρατείστε το μυαλό σας μακριά από το άγχος όσο το δυνατόν περισσότερο και να ασκείστε. Προσπαθείτε να μην το μεταδώσετε εάν το έχετε. Είναι υπέροχο να μένεις σπίτι αν μπορείς. Μια ευγενική κίνηση για όλον τον κόσμο».

Η νέα της φωτογράφιση με 3D τεχνολογία

Ενόψει της κυκλοφορίας του έκτου κατά σειρά album της με τίτλο «Chromatica», η Lady Gaga έκανε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για το Paper Magazine.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης αυτής, η Mother Monster –όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- χρειάστηκε να υποβληθεί σε σάρωση του σώματός της με 3D κάμερες, κι ο Βέλγος εικαστικός Φρέντερικ Χέιμαν χρησιμοποίησε ένα «Gaga avatar» για να αναδημιουργήσει την εικόνα της σε digital κατασκευασμένα περιβάλλοντα.

«Ήμουν εμμονική με το μέλλον εδώ και πολλά χρόνια. Και κάποια στιγμή γύρισα και κοίταξα τη ζωή μου. Ήταν λες και η εμμονή μου με αυτό που πρόκειται να έρθει, και τη σημασία που έχει να πηγαίνεις μπροστά, με είχε μπλοκάρει τόσο ώστε και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν ήδη στο μέλλον. Και ότι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, εκεί που είμαστε τώρα, είναι που έχει τη δύναμη», δήλωσε η Lady Gaga στα πλαίσια της συνέντευξης που συνόδευε το καθηλωτικό photo shooting.

Δείτε τις ομολογουμένως εντυπωσιακές τις λήψεις, αλλά και πώς περνά τον χρόνο μένοντας σπίτι με τον αγαπημένο της...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved