Tom Hanks: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τον κορονοϊό και το ξέσπασμα (Photos)
Hollywood

Tom Hanks: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τον κορονοϊό και το ξέσπασμα (Photos)

Ο ηθοποιός Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός, Rita Wilson, νοσηλεύτηκαν κανονικά σε νοσοκομείο της Αυστραλίας έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και έχουν πλέον πάρει εξιτήριο.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την αγαπημένη του γραφομηχανή, την οποία πήρε μαζί του στην Αυστραλία και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η σύζυγός του πλέον δεν έχουν πυρετό, ενώ έγραψε με χιούμορ πως η Rita τον κερδίζει διαρκώς… στα χαρτιά.
Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι η γραφομηχανή του λέγεται «corona».
Μπορεί να έκανε χιούμορ ο ηθοποιός αλλά δεν έλειψε και το ξέσπασμά του, αφού έγραψε μεταξύ άλλων πως δεν έχει πυρετό αλλά θλίψη.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Γειά σας φίλοι μου! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοί στον κορονοϊό και την αυτο- απομόνωση τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά θλίψη… Απλώνοντας τα ρούχα και πλένοντας τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω ένα υπνάκο στον καναπέ. Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy πάνω από 6 φορές και προηγείται 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Eίμαστε μαζί σε όλο αυτό. Μειώστε τα ποσοστά του ιού με τον τρόπο σας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved