Παγκόσμια θλίψη: Έφυγε από τη ζωή διάσημος τραγουδιστής! (photos+video)
Hollywood

Παγκόσμια θλίψη: Έφυγε από τη ζωή διάσημος τραγουδιστής! (photos+video)

Ένας από τους πιο σπουδαίους εκπροσώπους της country music, ο Kenny Rogers έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών! 

Όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του, ο θάνατός του επήλθε από φυσικά αίτια.

"Η οικογένεια Rogers ανακοινώνει με θλίψη ότι το Kenny Rogers έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ στις 10,25 μ.μ. στην ηλικία των 81 ετών" αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει ως εξής:

"Ο Rogers έφυγε από τη ζωή εν ειρήνη στο σπίτι του από φυσικά αίτια, έχοντας τη φροντίδα και την αγάπη της οικογένειάς του".

Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει μία μικρή τελετή για το τελευταίο αντίο και να κάνει ένα ανοιχτό μνημόσυνο όταν θα έχουν τελειώσει όλα.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2017 μετά από εξήντα ολόκληρα χρόνια στη μουσική, έχοντας ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής, όπως η jazz, η country αλλά και η ποπ μουσική με μεγαλύτερη επιτυχία του το μπλουζ κομμάτι Lady.

https://www.instagram.com/p/B5baHx9p6gt

Στην προσωπική του ζωή ο διάσημος τραγουδιστής είχε παντρευτεί πέντε φορές αλλά από το 1997 ήταν αχώριστος με την τελευταία γυναίκα του Wanda Miller, η οποία είναι μόλις 52 ετών.

Μαζί απέκτησαν δύο δίδυμους γιους, τους 14χρονους σήμερα Jordan και Justin. Είχε ακόμα τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved