Η Madonna γυμνή στην μπανιέρα προειδοποιεί: «Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις» (photos+video)
Hollywood

Η Madonna γυμνή στην μπανιέρα προειδοποιεί: «Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις» (photos+video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε η Madonna όπου απεικονίζεται η ίδια, φανερά θλιμμένη και αγχωμένη, από το μπάνιο του σπιτιού της να στέλνει το δικό της μήνυμα στην ανθρωπότητα.  

Θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους και μπορεί να χτυπήσει τον καθένα ανεξαιρέτως, η διάσημη τραγουδίστρια απεικονίζεται να είναι καθισμένη γυμνή μέσα στην μπανιέρα της και να στέλνει το εξής μήνυμα:

"Ο Κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι πλούσιος, διάσημος, ή πόσο χρονών είσαι ή πόσο αστείος είσαι, αν είσαι έξυπνος, όμορφος ή λες ωραίες ιστορίες.

Είμαστε στην ίδια βάρκα και αν το σκαρί μπάσει νερά θα πνιγούμε όλοι" είπε στην κάμερα που κοιτούσε, καθώς σχεδόν μαρμαρωμένη μέσα στο νερό σκεφτόταν τις επιπτώσεις του κορονοϊού στον πλανήτη μέχρι στιγμής.

Η Madonna από την πρώτη κιόλας στιγμή που στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πολίτες πληροφορήθηκαν για την καραντίνα, βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό και παρακολουθεί και εκείνη με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Όπως όλοι, προσπαθεί να κάνει μέσα στο σπίτι πράγματα δημιουργικά και να περνάει τον χρόνο της όσο πιο ήρεμα μπορεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε και όσα είπε στα εκατομμύρια των followers της:

https://www.instagram.com/p/B-Cno80hNub
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved