Γνωστή ηθοποιός θετική στον κορονοϊό: «Τη μία μέρα νιώθω χάλια και την επόμενη κανονικά» (photos)
Hollywood

Γνωστή ηθοποιός θετική στον κορονοϊό: «Τη μία μέρα νιώθω χάλια και την επόμενη κανονικά» (photos)

Ανακοίνωσε την είδηση ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό με μια ανάρτησή της στο Instagram.

H ηθοποιός θέλησε να το εκφράσει στους fans της και να επικοινωνήσει τα συναισθήματά της με μια δημοσίευση, όπου περιγράφει τα συναισθήματά της, αλλά και τα συμπτώματά της.

«Μόλις διαγνώστηκα θετική στον Covid-19! Είμαι καλά! Πριν περίπου ένα μήνα, εγώ και η οικογένεια μου (ο σύζυγός μου και οι δύο έφηβες κόρες μας) είχαμε ένα μικρό κρύωμα. Νομίζαμε ότι ήταν εποχιακό. Αλλά είχε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά… Δυο βδομάδες μετά, ξύπνησα με τα ίδια συμπτώματα αλλά με φοβερούς πόνους στο σώμα μου και πυρετό.

Σκέφτηκα μήπως έχω κορονοϊό; Επειδή έχουμε καταγωγή από την Ιταλία και παρακολουθώ στενά τι συνέβη στη χώρα αυτή, με έπιασε πανικός… Γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία στην Νέα Υόρκη και δεν απαγορεύουν την κυκλοφορία; Στην αρχή έκανα το τεστ για την γρίπη, όπου βγήκε αρνητικό, στη συνέχεια έκανα το τεστ για το Covid-19. Με έστειλαν σπίτι μου και είμαι σε καραντίνα. Τη μία μέρα νιώθω χάλια και την επόμενη κανονικά. Μπορώ να αναπνεύσω και θα γίνω καλά, κλεισμένη σπίτι μου! Η οικογένειά μου δεν έχει συμπτώματα. Μείνετε σπίτι σας! Προστατεύστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε», έγραψε η Αμερικανίδα Demi Mazar.

Να αναφέρουμε ότι έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές «Entourage» και «Younger». Δείτε την ανάρτησή της στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved