Έκαναν την πιο sexy επανένωση και σε προκαλούν να «αντιδράσεις» (video)
Hollywood

Έκαναν την πιο sexy επανένωση και σε προκαλούν να «αντιδράσεις» (video)

Ένα από τα πιο επιτυχημένα girl groups αποφάσισαν να ξανασμίξουν και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από υπερθέαμα.

Οι Pussycat Dolls είναι ξανά μαζί και όχι μόνο είναι και πάλι group αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τη διάλυσή τους, η οποία συνέβη πριν 10 χρόνια περίπου. Η Nicole Scherzinger, η Ashley Roberts, η Jessica Sutta, η Kimberly Wyatt, η Carmit Bachar και η Melody Thornton ξεκίνησαν την πορεία τους ως μουσικοχορευτικό συγκρότημα το 2003 και η αλήθεια είναι ότι με το sex appeal τους και τις ικανότητές τους στον χορό αποτέλεσαν και αποτελούν ένα από τα πιο sexy girl bands της rnb και pop σκηνής.

Ωστόσο, όπως τα περισσότερα συγκροτήματα, κάποια στιγμή τα έσπασαν και τράβηξαν χωριστές πορείες, ενώ μάλιστα πριν την απόφαση αυτή, ένα από τα μέλη την είχε ήδη κοπανήσει. Συγκεκριμένα, η κοκκινομάλα Carmit Bachar.

Όμως, λίγο καιρό πριν ανακοίνωσαν το comeback τους και μάλιστα παρουσίασαν ένα μοναδικό show στον τελικό του Βρετανικού X Factor Celebrity. Oι Pussycat Dolls, μάλιστα, είχαν προγραμματίσει και μια περιοδεία για την άνοιξη του 2020, όμως λόγω των συνθηκών που επικρατούν στον κόσμο με το φαινόμενο του Covid-19, έχουν όλα παγώσει.

Η πεντάδα, λοιπόν, έδειξε τι σημαίνει pussycat doll και ειλικρινά ενθουσίασαν το κοινό με την εμφάνισή τους. Πεντάδα γιατί η Melody Thornton δεν ήταν στο reunion. Αν και πλέον είναι μεγαλύτερες και θα περίμενε κανείς να δυσκολεύονται στις φιγούρες και τα λικνίσματα, εκείνες όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκαν αλλά μάλλον έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς. Τα κορμιά τους, τα ανοίγματά τους και ο συγχρονισμός εντυπωσίασε.

Όσο για το αν παραμένουν sexy δεν θα σου πω πολλά. Αρκεί να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο της εμφάνισής τους, όπου θα ακούσεις και το νέο τους single με τίτλο «React»…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved