Hollywood

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Contagion δίνουν συμβουλές για τον κορονοϊό και γίνονται viral (video)

Οι πρωταγωνιστές της προφητικής ταινίας Contagion η οποία προβλήθηκε πρόσφατα στην ελληνική τηλεόραση, δίνουν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα τους για τη μάχη κατά του κορονοϊού. Και φυσικά τα βίντεό τους... έγιναν viral

Να θυμίσουμε ότι η ιστορία της ταινίας αφορούσε σε έναν ιό που είχε ξεκινήσει από την Κίνα και απειλούσε την ύπαρξη όλου του πληθυσμού του πλανήτη. Όπως ακριβώς, δηλαδή συμβαίνει με τον κορονοϊό.

Ο Matt Damon, η Kate Winslet, η Marion Cotillard και ο Laurence Fishburn έκανε ο καθένας το δικό του βιντεάκι, προσφέροντας τις γνώσεις τους γύρω από την αντιμετώπιση μιας πανδημίας.

Για παράδειγμα, η Kate Winslet αναφέρθηκε στους επιστήμονες που χρειάστηκε να συναντήσει τον καιρό που γυριζόταν η ταινία καθώς υποδυόταν σε αυτή μία επιδημιολόγο. Δείτε παρακάτω τι είπε...

Από την πλευρά του ο Matt Damon ο οποίος στην ταινία υποδύεται έναν τύπο ο οποίος είχε υποτίθεται ανοσία στον ιό, στην ταινία, μίλησε για την κοινωνική αποστασιοποίηση αυτές τις δύσκολες μέρες.

"Σημαίνει να κρατάς αποστάσεις από τους άλλους ανθρώπους. Να μην συγκεντρώνεσαι με άλλους. Και να μένεις στο σπίτι, εφόσον αυτή την εντολή έχεις".

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved