Ο νέος έρωτας του πρώην της Χάιντι Κλούμ που θα συζητηθεί πολύ! (photos)
Hollywood

Ο νέος έρωτας του πρώην της Χάιντι Κλούμ που θα συζητηθεί πολύ! (photos)

Παρά τον κορονοϊό και τις συστάσεις για κοινωνικές αποστάσεις οι παπαράτσι τους έπιασαν μαζί και όλοι μιλούν για νέο έρωτα.

Ο πρώην σύντροφός της Χάιντι Κλουμ φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει σε νέα σχέση και παρά τον κορονοϊό φαίνεται πως έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με καλοπληρωμένο μοντέλο το οποίο έχει γίνει και μαμά πριν από 3 χρόνια

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Το 34χρονο μοντέλο, το οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη 3 ετών με τον Κούπερ, όπως όλα δείχνουν έχει δεσμό με τον έμπορο έργων τέχνης Βίτο Σνάμπελ.
Το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάνει βόλτες μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να μπαίνουνστο διαμέρισμα της Σαϊκ στο Μανχάταν, παρά τις αυστηρές συστάσεις περί τήρησης κοινωνικών αποστάσεων.

Η Σαϊκ χώρισε τον Ιούνιο του 2019 από τον πατέρα του παιδιού της και αυτή είναι η πρώτη σχέση που της χρεώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ .

Ο Σνάμπελ, αντιθέτως, φημίζεται για τις σχέσεις του με ωραίες γυναίκες.
Ο επιχειρηματίας διατηρούσε δεσμό με την Κλουμ από το 2014 έως το 2017.

Σύμφωνα με τα όσα έχει γράψει ο αμερικανικός Τύπος, ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του αγκαλιά με άλλη γυναίκα όσο είχε ακόμα δεσμό μαζί της.

Από το 2018 έως το 2019 έβγαινε με την Αμπέρ Χερντ και αμέσως μετά τη Χερντ είχε ένα σύντομο... ειδύλλιο με το μοντέλο Μαντολίνα Ντιάνα Γκενέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved