H Lady Gaga ενώνει τις δυνάμεις της με μεγάλους stars και θα κάνουν online συναυλία για τον κορονοϊό
Hollywood

H Lady Gaga ενώνει τις δυνάμεις της με μεγάλους stars και θα κάνουν online συναυλία για τον κορονοϊό

Με σκοπό την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού η Lady Gaga και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα κάνει μια συναυλία στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου και θα έχει τίτλο «One World: Together At Home» («Ο Κόσμος είναι ένας: Μαζί από το σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο θα μαζευτούν χρήματα και θα διατεθούν για την παροχή φαγητού, στέγης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του covid-19. H Lady Gaga συνεργάζεται με τον ΠΟΥ, τον φιλανθρωπικό κοινωνικό οργανισμό Global Citizen και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Σε αυτό το concert, όμως, δεν θα είναι μόνη, αλλά με άλλους διάσημους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, FINNEAS, Idris και Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και Stevie Wonder.

«Βγάλ' τε το πορτοφόλι σας, βοηθήστε και κατόπιν χαλαρώστε στην πολυθρόνα του σπιτιού σας και απολαύστε το σόου» είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga.

Η συναυλία «One World: Together At Home» θα αρχίσει να προβάλλεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Απριλίου (17:00 σύμφωνα με την ώρα Ειρηνικού) και η μετάδοσή της θα γίνει παράλληλα από πολλά δίκτυα, όπως τα αμερικανικά ABC, NBC και CBS, το βρετανικό BBC αλλά και με live streaming μέσα από YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

«Η συναυλία One World: Together At Home' αντιπροσωπεύει μια δυνατή επίδειξη αλληλεγγύης απέναντι σε μια πανανθρώπινη απειλή», είπε μεταξύ άλλων ο Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί 35 εκ. δολάρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved