Πόσο τυχερή είναι τελικά η Victoria Beckham! Θυμηθήκαμε γιατί τη ζηλεύουμε με αυτό που έκανε ο David
Hollywood

Πόσο τυχερή είναι τελικά η Victoria Beckham! Θυμηθήκαμε γιατί τη ζηλεύουμε με αυτό που έκανε ο David

Η Victoria Beckham τα έχει όλα! Φήμη, δόξα, μία υπέροχη οικογένεια αλλά κυρίως έναν σύζυγο που είναι τρυφερός πατέρας, καλός οικογενειάρχης και κυρίως ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του πλανήτη. 

O David Beckham ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος μαζί με την οικογένειά του -πλην του μεγαλύτερου γιου του Brooklyn- στο πολυτελές σπίτι του στο Λονδίνο απολαμβάνει τις στιγμές θαλπωρής που του προσφέρει η καραντίνα.

Προσφάτως, μάλιστα, παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας στην πατρίδα του και γνωρίζοντας τον μεγάλο αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές για τον κόσμο που σπεύδει στα νοσοκομεία, ανέβασε ένα βίντεο που μαζί με τα τρία του παιδιά, τον Romeo, τον Cruz και τη μικρή Harper χειροκροτούν τους ήρωες της πανδημίας, με τη Victoria να τραβάει σε βίντεο από το κινητό.

Δείτε το παρακάτω...

Δεν ήταν όμως αυτή η κίνηση του David που μας έκανε να θυμηθούμε γιατί αγαπάμε να... μισούμε τη σύζυγό του.

Τι έκανε;

Ξύρισε τα μαλλιά του... γουλί μιας και λόγω του lockdown τα κομμωτήρια είναι κλειστά και στο Λονδίνο. Τα μαλλιά του, προφανώς είχαν μακρύνει αρκετά και ο ίδιος δεν άντεχε να βλέπει τις φαβορίτες του να... πετάνε και έτσι κουρεύτηκε με την ψιλή! Και θα σκεφτείτε τώρα: Τι δουλειά και εμπλοκή έχει η καημένη η Victoria σε όλο αυτό; Έχει, αν σκεφτεί κανείς πως έχει στο πλευρό της έναν άντρα που ό,τι και να κάνει με τα μαλλιά του, θα είναι πάντα το ίδιο όμορφος και γοητευτικός!

Δείτε πώς έγινε ο David Beckham αφότου κουρεύτηκε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved