Δεν πάει ο νους σας ποια διάσημη είναι η μητέρα του (Photos)
Hollywood

Δεν πάει ο νους σας ποια διάσημη είναι η μητέρα του (Photos)

Είναι μόλις 23 χρονών κι έχει ήδη γίνει εδώ και κάμποσα χρόνια talk of the town κι αυτό όχι μόνο επειδή είναι γιος διάσημου πρώην ζευγαριού αλλά επειδή από την ημέρα που γεννήθηκε όλα τα φλας άστραφταν πάνω του.

Με μαμά ηθοποιό και μπαμπά διάσημο μουσικό θα ήταν σχεδόν αφύσικο να μην ακολουθήσει έναν από τους δυο δρόμους.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο ενώ επιδιώκει να γίνει ηθοποιός και όπως φαίνεται έχει πάρει και από το ταλέντο της μαμά τους στην υποκριτική αφού ήδη έχει κάνει συνεργασίες.

Τον έχουμε δει στην κωμωδία του Netflix, “Sierra Burgess Is A Loser”, στη σειρά “Tales” μαζί με την πρώην φίλη του, Bella Thorne, και στο “The Hills: New Beginnings” όπου και αποτελεί το νεότερο μέλος του καστ.

Όσο για το μόντελιγκ;

Έχει κι κάνει άλματα αφού έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands, όπως αυτό του Tommy Hilfiger ενώ αργότερα συνεργάστηκε και με τους Dolce & Gabbana αλλά και τον Phillip Plein.

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Ας δώσουμε μερικές πληροφορίες ακόμη.

Το 23χρονο μοντέλο και ηθοποιός λοιπόν είναι ο πρώτος ο πρωτότοκος ενός από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια του Hollywood. Οι διάσημοι γονείς του παντρεύτηκαν μόλις 4 ημέρες μετά την πρώτη τους γνωριμία ενώ ο χωρισμός τους ήταν θυελλώδεις.

Δες ποιοι είναι οι γονείς του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved