Η Cameron Diaz μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της ένα χρόνο μετά τη γέννησή της και συγκίνησε
Hollywood

Η Cameron Diaz μίλησε πρώτη φορά για την κόρη της ένα χρόνο μετά τη γέννησή της και συγκίνησε

Η Cameron Diaz έγινε για πρώτη φορά μαμά τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, την ανακοίνωση την είχε κάνει η ίδια μέσα από το official account της στο instagram, στο οποίο είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αναφέρεται συχνά σε αυτό το θέμα, καθώς είναι κάτι που θέλει να προστατεύσει.

Ωστόσο, η κινηματογραφική star έκανε μια εξαίρεση και μίλησε για την κορούλα της Raddix Chloe Wildflower Madden, στην CEO Katherine Power της εταιρείας «Who What Wear» και για πρώτη φορά μίλησε για εκείνη. Αυτό, μάλιστα, έγινε live στο instagram.

«Το να είσαι γονιός είναι ό,τι καλύτερο! Λατρεύω να είμαι μαμά! Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου! Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη και είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Benji. Περνάμε τέλεια. Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω!», είπε για αρχή αναφερόμενη και στον σύζυγό της Benjamin Madden.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Είναι απίστευτος. Την κοιμίζει κάθε βράδυ και εγώ πηγαίνω στη κουζίνα και βάζω ένα ποτήρι κρασί, αρχίζω να μαγειρεύω και βλέπω τις σειρές μου».

Στην ακόλουθη gallery θα δεις τον σύζυγό της Benjamin Madden...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved