Ένα βήμα πριν το διαζύγιο - Το βέτο και ο σύμβουλος γάμου (Photos)
Hollywood

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο - Το βέτο και ο σύμβουλος γάμου (Photos)

Ποιος είπε ότι η προσωπική ζωή των ζευγαριών του Hollywood είναι τόσο ρόδινη;

Όπως όλα τα ζευγάρια έχουν και εκείνοι τα προβλήματά τους.

Αυτό είναι κάτι το οποίο το παραδέχτηκε και ο Τομ Μπρέιντι, ο σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια ζήτησε τη βοήθεια ειδικού επειδή η σύζυγός του δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο τους και τη συμβολή του στην οικογένεια.

«Πριν από δύο χρόνια, η γυναίκα μου πίστευε ότι δεν εκπλήρωνα τις υποχρεώσεις σε σχέση με το γάμο μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ "Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας "Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο;”».

Η δυστυχία της Ζιζέλ του άνοιξε τα μάτια και όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, κατάλαβε πως είχε δίκιο.

Πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να αποσυρθεί από κάποιες από τις υποχρεώσεις του και να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένειά του. Κατέληξαν σε σύμβουλο γάμου, αλλά αυτό που τον σόκαρε ήταν το γράμμα που του έγραψε η σύζυγός του, το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα ως υπενθύμιση.

«Σε αυτό το γράμμα έλεγε ανοιχτά τις σκέψεις της και ακόμη το έχω, το κρατάω σε ένα συρτάρι και το διαβάζω. Είναι γεμάτο ειλικρίνεια, από τα βάθη της καρδιάς της λέγοντάς μου πού βρίσκομαι στο γάμο μας και είναι μία καλή υπενθύμιση για μένα ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και να εξελιχθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ό,τι συνέβη και δούλεψε για εμάς πριν από 10 χρόνια δε θα δουλεύει για πάντα γιατί μεγαλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους», είπε.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Mία κόρη 7 ετών και έναν γιο 10 ετών.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved