Charlize Theron, JLO, Rihanna και άλλες stars μας δείχνουν ακομπλεξάριστα πώς ξυπνούν το πρωί
Hollywood

Charlize Theron, JLO, Rihanna και άλλες stars μας δείχνουν ακομπλεξάριστα πώς ξυπνούν το πρωί

Μπορεί να τις  έχουμε συνηθίσει αψεγάδιαστες και φορώντας τα πιο εντυπωσιακά outfits μεγάλων οίκων μόδας, όμως κι αυτές είναι θνητές, μην τρελαθούμε και τελείως.

Ακομπλεξάριστες, λοιπόν, και με καλή διάθεση κάποιες από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες του πλανήτη έχουν κοινοποιήσει κατά καιρούς στιγμιότυπα από το πρωινό τους ξύπνημα. Δίχως μακιγιάζ, δίχως επαγγελματικούς φωτισμούς και πάνω από όλα δίχως συμπλέγματα.

Και ναι! Είναι εξίσου όμορφες, εξίσου θελκτικές και εξίσου εντυπωσιακές. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι πιο γήινες. Τo natural beauty έχει γίνει εμμονή τους και δεν έχουν θέμα να το προβάλλουν στους εκατομμύρια followers τους. Την αρχή είχε κάνει η Rihanna για φέτος με μια selfie χωρίς κανένα μα κανένα καλλυντικό ομορφιάς στο πρόσωπο τους.

Έπειτα, λοιπόν, ο κατάλογος μεγάλωσε κι έτσι η λίστα έχει ονόματα, όπως της superstar Jennifer Lopez, και της καθηλωτικής κινηματογραφικής star Charlize Theron!

Κάνε μια βόλτα παρακάτω και αγάπησε κι εσύ τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Γιατί ο καθένας μας έχει τη δική του ομορφιά. Τη δική του μοναδική ομορφιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved