Διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από επείγουσα δικαστική εντολή
Hollywood

Διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από επείγουσα δικαστική εντολή

Δεν τους έφτανε η πανδημία, ήρθε και ο χωρισμός τους!

Το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και η είδηση του χωρισμού της είδε το φως της δημοσιότητας στη πιο δύσκολη φάση του.

Και αυτό γιατί μπορεί η σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός να είχε κάνει αίτηση διαζυγίου από τον Απρίλιο όμως λόγω της επέλασης του κορονοϊού ακόμη δεν εξεταστεί, μέχρι που μπλέχτηκαν οι δικηγόροι του πρώην άντρα της, όταν της ζήτησαν να αφήσει το διαμέρισμα, όπου συζούσαν, μέχρι τις 18 του μήνα.

«Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς να την σύμφωνη γνώμη μου, αυτό που ζητώ είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του covid19. Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά εκείνη.

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα όλη αυτή η κατάσταση την ανάγκασε να ζητήσει κατεπείγουσα δικαστική εντολή, να εξεταστεί η αίτηση του διαζυγίου της ώστε να μπορέσει να προστατέψει τα προσωπικά της αντικείμενα που βρίσκονται ακόμη στο κοινό τους σπίτι.

Πού θα τραβήξει και πόσο αυτή η ιστορία, ο χρόνος και η… πανδημία θα δείξουν!

Δες για ποιο ζευγάρι πρόκειται στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved