Είναι το πιο hot ζευγάρι και το παθιασμένο τους φιλί κάνει το γύρο του διαδικτύου
Hollywood

Είναι το πιο hot ζευγάρι και το παθιασμένο τους φιλί κάνει το γύρο του διαδικτύου

Μπορεί εκείνος σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις να δήλωνε μετανιωμένος για το χωρισμό του από την επίσης διάσημη πρώην γυναίκα του, αφού για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως ο χωρισμό τους, ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, ωστόσο ο νέος του έρωτας τον έχει ανανεώσει!

Ο λόγος για τον Ben Affleck! Τώρα, έχει ξανά στο πλευρό του και πάλι ηθοποιό με την οποία δείχνει να μοιράζεται έναν δυνατό έρωτα.

Όσο για εκείνη, είναι μία πολύ ταλαντούχα Λατίνα η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη με την πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνισή της και το καλλίγραμμο κορμί της. Και πρόκειται για την Άνα Σίλια ντε Άρμας Κάζο.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και συγκεκριμένα από τότε που γνωρίστηκαν για να συνεργαστούν για μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

Από τότε είναι μαζί και μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις χωρίς να κρύβουν και πολύ ότι είναι ζευγάρι.

Αυτή τη φορά όμως το παθιασμένο φιλί τους μπροστά στην κάμερα είναι αυτό που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για μια σκηνή που γυρίστηκε με αφορμή ένα βιντεοκλίπ που μιλά για την αγάπη.

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε για το τραγούδι «Antes Que El Mundo Se Acabe» από τον ράπερ Residente.

Το βίντεο αυτό έχει ήδη γίνει viral αφού μετρά 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 9 ώρες προβολής κι εκεί θα δεις 113 φιλιά από ζευγάρι από 80 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανόμενου κι αυτό του ζευγαριού.

Δες το ζευγάρι αλλά και το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved