Οι Kardashians δείχνουν τα σπίτια τους κι εμείς αναστενάζουμε–Η χλιδή και τα κιτς στοιχεία (photos)
Hollywood

Οι Kardashians δείχνουν τα σπίτια τους κι εμείς αναστενάζουμε–Η χλιδή και τα κιτς στοιχεία (photos)

Οι οικογένεια αυτή αποτελεί μια από τις ισχυρότερες, καθώς η δημοτικότητά τους σε παγκόσμιο επίπεδο είναι τεράστια, κάτι που αποφέρει πολύ χρήμα.

Τα κορίτσια της οικογένειας είναι πολύ δυνατά τόσο στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όσο και στην τηλεόραση, αφού το «Keeping up with the Kardashians» συνεχίζει να παρακολουθείται εμμονικά.

Τα περιουσιακά τους στοιχεία ανέρχονται σε ποσά που ζαλίζουν και έχουμε και λέμε. Η Kylie Jenner έχει μια εμπορική αξία που αγγίζει το 1 δις. δολάρια, ενώ η ενασχόλησή της με τα καλλυντικά της απέφερε 1.2 δις και είναι μόλις 22 χρόνων. Η Kourtney Kardashian έχει μια εμπορική αξία ύψους 35 εκ. δολαρίων, ενώ η ενασχόλησή της με το beauty κομμάτι της χαρίζει κι άλλα υπέρογκα ποσά.

Η Kendall Jenner έχει αξία 30 εκ. δολαρίων, ενώ το 2018 ήταν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes. H Kim Kardashian, τώρα, έχει ένα net worth αξίας 370 εκ. δολαρίων, ενώ μέχρι τον Ιούλιο του 219 τα ετήσια κέρδη της άγγιζαν τα 72. Εκ. δολάρια. Τέλος, η Khloe Kardashian έχει μια εμπορική αξία 40 εκ. δολάρια σύμφωνα με το Bankrate, ενώ η συλλογή ρούχων από τη σειρά Twisted Sisters και τα κέρδη της από το reality show την κάνουν κάθε μέρα και πλουσιότερη. Φαντάσου ότι το 2016 έβγαλε γύρω στα 15 εκ. δολάρια, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Όπως καταλαβαίνεται έχουν την δυνατότητα να ζουν σε υπερπολυτελή σπίτια, με τεράστιους κήπους, πισίνες, γκαρνταρόμπες, σαλόνια που θυμίζουν… αλώνια, και την ικανότητα να τα διακοσμούν με τα ακριβότερα items. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντοτε κάνουν την καλύτερη διακόσμηση, καθώς υπάρχουν και κάποια στοιχεία που θα μπορούσαν να θεωρηθούν κιτς.

Δείτε, λοιπόν, τις παρακάτω εικόνες με τα σπίτια των κοριτσιών και πάρτε μια γεύση από την χλιδάτη ζωή τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved