Τρίτο πρόσωπο η αιτία διαζυγίου διάσημου ζευγαριού μετά από δέκα χρόνια γάμου! (photos)
Hollywood

Τρίτο πρόσωπο η αιτία διαζυγίου διάσημου ζευγαριού μετά από δέκα χρόνια γάμου! (photos)

Το πικρό ποτήρι του χωρισμού αλλά και των φημών ότι η γυναίκα του τον απάτησε, καλείται να πιει διάσημος σταρ του Χόλιγουντ!

Γιατί η είδηση στο συγκεκριμένο διαζύγιο δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο χωρισμός μετά από δέκα χρόνια γάμου αλλά το γεγονός ότι εκείνη τον απάτησε, όπως λένε οι τελευταίες φήμες.

Σύμφωνα δε με όσα αποκάλυψε εκείνος μέσω του podcast, ήταν εκείνη που του ζήτησε να μείνουν για λίγο διάστημα χώρια προφασιζόμενη ότι σε πρόσφατο ταξίδι της κατάλαβε ότι ένιωθε ο εαυτός της όταν ήταν μόνη της. Ζήτησε λοιπόν τον... χώρο της για να σκεφτεί και να αποφασίσει το μέλλον της.

Εκεί κάπου φαίνεται πως η εκρηκτική καλλονή αγνόησε μία πολύ σημαντική συνθήκη, που ήταν η ύπαρξη τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με τον διάσημο ηθοποιό και επικεντρώθηκε στο πώς νιώθει εκείνη και πώς σκέφτεται το μέλλον της χωρίς... σύζυγο!

Είναι γεγονός πάντως, πως το διαζύγιο έρχεται μετά από δέκα χρόνια γάμου που δεν υπήρξε πάντα ειδυλλιακός. Το εν λόγω ζευγάρι είχε χωρίσει και το 2016, όμως η εγκυμοσύνη στο τρίτο παιδί ήρθε για να αλλάξει τα πράγματα μεταξύ τους. Ουσιαστικά όμως έδωσε παράταση για κάτι αναπόφευκτο, όπως αποδείχτηκε!

Για ποιους όμως πρόκειται και ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους; Η αποκάλυψη στην gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved