Eva Longoria: Στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα… ανάποδα (photos)
Hollywood

Eva Longoria: Στο κόκκινο χαλί με το φόρεμα… ανάποδα (photos)

H Εua Longoria έκανε μια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών το 2006 με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει ανάποδα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω instagram, κοινοποιώντας μια φωτογραφία από το red carpet και αποκαλύπτοντας τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Ακόμα μια στιγμή από τις Κάννες για σας! Αυτό το φόρεμα έχει αστεία ιστορία. Προσγειώθηκα στις Κάννες και η αποσκευή μου, όπου μέσα είχα την τουαλέτα που θα φορούσα κανονικά δεν έφτασε! Πήγα στο ξενοδοχείο και η L’ Oreal μου βρήκε αυτό το φόρεμα σαν εναλλακτική την τελευταία στιγμή. Είχα λιγότερο από 30 λεπτά πριν εμφανιστώ στο κόκκινο χαλί, οπότε το έβαλα γρήγορα και έτρεξα έξω!».

Ωστόσο, η Χολιγουντιανή star μπήκε σε παραπάνω λεπτομέρειες: «Ενώ έβγαινα από το αυτοκίνητο προς τους εκατοντάδες φωτογράφους που φώναζαν, είδα τον στιλίστα να τρέχει καταπάνω μου και μου φωνάζει “το φοράς ανάποδα!”. Ναι, αυτό το φόρεμα είναι ανάποδα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Οπότε, έκανα ό,τι μπορούσα για να το υποστηρίξω. Μπορείς να καταλάβεις από τη ραφή και από το πολύ βαθύ ντεκολτέ ότι είναι ανάποδα!».

Πάμε να δούμε στις παρακάτω εικόνες με ποιο φόρεμα βρέθηκε έτσι στην πρεμιέρα του «Ο Λαβύρινθος του Πάνα», ένα αριστουργηματικό φιλμ με την υπογραφή του Γκιλιέρμο Ντελ Τόρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved