Britney Spears: «Ξέσπασε» στα μαλλιά της! Η μεγάλη αλλαγή και ο λόγος που την έκανε (photos)
Hollywood

Britney Spears: «Ξέσπασε» στα μαλλιά της! Η μεγάλη αλλαγή και ο λόγος που την έκανε (photos)

Η Britney Spears είναι μια γυναίκα που τα κάνει όλα στην εμφάνισή της.

Δεν φοβάται τις αλλαγές, δεν πολυσκέφτεται τις συνέπειες και δεν διστάζει να τολμά νέα πράγματα.

Αυτό, λοιπόν, έκανε και τώρα η πριγκίπισσα της pop σκηνής, καθώς άλλαξε το κούρεμά της και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό:

«Ξέρω ότι έχω ανάγκη τις αφέλειες. Ποιος θα πίστευε ότι οι αφέλειες θα μπορούσαν να σε κάνουν να νιώθεις πολύ πιο νέα; Σταμάτησα να έχω αφέλειες στην τρίτη δημοτικού και το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Ήταν τεράστιο ζήτημα να “εκθέτω” το μέτωπό μου. Μόνο οι όμορφοι άνθρωποι στο Νότο μπορούσαν να το υποστηρίξουν και ποτέ δεν ένιωθα αρκετά όμορφη για να το τολμήσω», είπε για αρχή.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όλα τα πανέμορφα κορίτσια στους διαγωνισμούς ομορφιάς το έκαναν αυτό αλλά εγώ δεν ένιωθα ότι τα καλλιστεία ήταν το αντικείμενό μου. Είχα στραβά δόντια και ένιωθα σαν ασχημόπαπο. Έκανα ένα ραντεβού με ένα πρακτορείο μοντέλων αλλά δεν ήμουν αρκετά όμορφη οπότε γύρισα σπίτι και είπα: ίσως μπορώ να είμαι σαν τα μεγαλύτερα κορίτσια και να δείξω το μέτωπό μου! Το έκανα και έδειχνε τόσο άσχημο αλλά νόμιζα ότι ήμουν πανέμορφη. Νομίζω πως ήξερα πως δεν φαινόμουν όμορφη αλλά το τόλμησα γιατί έδειχνα κουλ. Και το κράτησα από τότε! Οι άνθρωποι διαλέγουν διαφορετικούς τρόπους να προστατεύουν τους εαυτούς τους. Όταν ρίχνω τις αφέλειες στο μέτωπό μου νιώθω προστατευμένη. Σχεδόν σαν να είμαι ξανά στην τρίτη δημοτικού».

Δείτε την στις ακόλουθες εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved